Sexy Witte Lingerie

Ladies laten we het eens hebben over sexy witte lingerie. Want hoewel wit wordt geassocieerd met reinheid, maagdelijkheid en puurheid, een bruidsjurk is niet voor niets wit, kan witte lingerie ook enorm sexy zijn. Juist omdat het zo tegenstijdig is. Tegenpolen trekken elkaar aan, dus is de zoekterm sexy lingerie wit een heel gewilde term. Want puur en sexy gaat heel goed samen.

- 30%

After Eden D-Cup & Up Soof
Wit Voorgevormde bh

39.99 27.99
- 25%

After Eden D-Cup & Up Mila
Wit Body

39.99 29.99
- 30%

After Eden Basics Nature Friendly
Wit Body

34.99 24.49
- 25%
- 25%
- 25%

Louisa Bracq Elise
Wit Slip

32.50 24.38
- 25%
- 25%

Louisa Bracq Elise
Wit Soft-Cup bh

74.95 56.21
- 25%
- 25%

Louisa Bracq Chantilly
Wit Voorgevormde bh

76.95 57.71
- 25%

Louisa Bracq Chantilly
Wit Soft-Cup bh

74.95 56.21

Witte sexy lingerie kopen

Waar koop je dan die mooie witte sexy lingerie? Bij Dutch Designers Outlet. Want daar vind je de puurste vorm van lingerie outlet shopping. Een van de grootste outlets in de Benelux. Je hoeft er niet voor naar een outlet dorp ergens ver weg. Sexy witte lingerie koop je gewoon vanaf de bank in je eigen huiskamer. Of in bed, op een zondagmorgen bijvoorbeeld.

 

Sexy bruidslingerie

We noemden het al, wit is dé bruidskleur. En sexy bruidslingerie hoort bij de grote dag. Dus hebben wij ook een grote collectie met sexy witte bruidslingerie. Zodat je mooiste dag ook je mooiste nacht wordt. Al is het maar voor de aankleding. Of uitkleding, wat natuurlijk ook bij deze heerlijke dag hoort. En dat bruidslingerie duur is, klopt helemaal. Maar niet bij Dutch Designers Outlet. Want wij hebben al voor je voorgeselecteerd. En vervolgens geven wij je graag een cadeau voor je mooiste dag, in de vorm van fijne korting op al die sexy witte bruidsondermode.

 

Sexy witte BH's

Een blikvanger is uiteraard een hele sexy witte bh voor onder je bruidsjurk, en daarna gewoon onder je mooie zomerjurk, je fijne top op een spijkerbroek of zo gedragen onder een goede blazer. Met een sexy witte beha kan je alle kanten op, terwijl je borsten altijd op de plek blijven. Want sexy wil nog niet zeggen dat het dan geen ondersteuning geeft of dat alles er ook gelijk weer uit moet hangen. Nee, zeker bij sexy witte bh’s is more ook echt more. Want hoe bedekter, hoe sexyer. Bloot is ook maar bloot tenslotte.

 

Sexy witte string

Is de perfecte sexy witte bra gevonden, dan gaan we door naar de onderkant. Een sexy witte string is natuurlijk wel een afmaker als het gaat om verleidelijke lingeriesetjes in wit. Ben je nu niet zo van de dunne reepjes stof, dan is een brazilian slip, een mooie sexy witte short of een lekkere sexy wit slipje met kant of transparante witte tule net zo goed te combineren. Maak het af met fijne sexy witte jarretels en het versieren kan beginnen!

 

Sexy wit ondergoed kopen

Als je een fijne witte push up bh zoekt, of een sexy minimizer, dan zit je gebeiteld bij Dutch Designers Outlet. Wij verstaan de kunst van verleiden, door je een heerlijke korting aan te bieden. En door je pakketje op werkdagen ook nog eens dezelfde dag te verzenden, als je voor 16.00 die dag bestelt. Want we moeten je nieuwe sexy witte bh of sexy witte string wel uit ons magaxijn halen, controleren en netjes inpakken. Om vervolgens te zorgen dat jij alles zo snel mogelijk in huis hebt. Pure verleiding toch?

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!