Sweet Touch: ontdek je innerlijke kracht en verken het nieuwe

Het Verhaal

Energiek, impulsief en verslaafd aan plezier, ze probeert graag nieuwe ervaringen uit, beleeft alle #Moments intens en is altijd op zoek naar het onverwachte. Natuurlijk in de breedste zin van het woord, mooi van binnen en stralend van buiten. Bewust, in hoe ze in het leven staat, wat ze eet en hoe ze consumeert. Zij die weet hoe ze zichzelf optimaal beweegt in deze drukke maatschappij. Deze vrouw is blij met wie zij is. Ze is verantwoord mooi, leeft vanuit het hart en creëert haar eigen #Moments.

 

De Geur

Op & top vrouwelijk door de zachtheid van oranjebloesem en pittig door de roze peper met een vleugje energie en kracht door de toegevoegde koffie. Ze is "Ultiem Verleidelijk".

Kleur Associaties

Roze - Kleur van vrouwelijkheid, bescheidenheid en van raakbaar zijn.

 

Paars - Kleur van verder zien dan je kunt kijken.

 

Groen - Kleur van sterke wortels en fijne vleugels.

 

Ingrediënten

Jasmijn - Jasmijn staat voor puurheid en je vergeten zelf. De subtiliteit van de geur is de sleutel die je kunt meenemen als een goede vriend. Het is een bijzondere en zorgzame geur die haar geheim niet gemakkelijk laat kennen.

 

Roze Peper - Het is een pittige geurnoot die inspiratie biedt om op avontuur te gaan, romantisch te zijn of gewoon een vleugje opwinding toe te voegen aan de dagelijkse aspecten van het leven.

 

Vanille - Vanille ruikt vol, zoet, balsamisch, iets kruidig en zacht. Voor veel mensen staat de geur van vanille voor huiselijkheid en geborgenheid

.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!