Strings Marlies Dekkers

Wanneer je Dutch Design zegt in lingerieland, dan is Marlies Dekkers het eerste wat je waarschijnlijk hoort. En heb jij de strings van Marlies al gezien? Die zijn minimaal van stof maar maximaal in design. Tijd voor een update van je string garderobe. Met de ontwerpen van Marlies Dekkers kan jij een string-orkest in je kast beginnen. En met de korting die wij er aan hangen, ga je meteen overstag. Maximalisme voor een minimale prijs, met de Dutch Designers Outlet Marlies dekkers strings!


Kleinood in je kast: strings van Marlies Dekkers

Strings van Marlies Dekkers zijn groots in hun kleine afmetingen, want hoe minimaal en bijna onzichtbaar deze top designer strings ook zijn, je merkt meteen dat over elke millimeter is nagedacht. Geen verrassing dus dat je bij Dutch Designers Outlet keer op keer jouw nieuwste Marlies Dekkers strings in de sale aantreft. Je verwacht het eindelijk al, die heerlijk lage prijsjes. Maar wel met de topkwaliteit die Marlies Dekkers strings aan iedere vrouw blijft bieden. En dat is voor ons genoeg reden om maximaal in te zetten op deze minimale designer lingerie!

 

De kunst van het weglaten bij de Marlies Dekkers strings

Met een string van Marlies draag je een heel mooi minimalistisch kunstwerkje rond je billen. Want, Marlies Dekkers is volgens kenners eerder een kunstenares dan een designer. Daar mag iedereen het zijne of hare over denken, maar één ding staat vast: de kunst van het weglaten beheerst ze als geen ander! Marlies Dekkers strings laten meteen zien dat less is more ook in de wereld van de lingerie een waarheid als een koe is. De strings van Marlies Dekkers zijn letterlijk klein maar fijn: perfect om onder een strak setje kleding te dragen, want ze lijken compleet weg te smelten zonder naden achter te laten.
Mooie ontwerpen en zachte stoffen, dat is de Marlies Dekkers string

Fijn om te weten en te voelen: Marlies gebruikt voor haar ontwerpen de beste vezels en natuurlijke materialen, die ze dan weer feilloos combineert met een fantastische pasvorm en ultiem draagcomfort. Als je niet onthoudt wat voor gunstige deals je bij Dutch Designers Outlet krijgt wanneer je Marlies Dekkers Strings aanschaft, zou je net als je toeschouwers bijna vergeten dat je er één aan hebt! Kijk snel naar ons actuele aanbod aan strings, want deze hot items staan te trappelen om in je collectie te worden opgenomen!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!