Zoekfilter

Boobs & Bloomers meidenondergoed

Boobs & Bloomers meidenondergoed. Want jij wilt toch niet in het ondergoed lopen dat je móeder aan heeft? Nee, daar kan je nog lang genoeg in lopen. Dus jij wil je eigen collectie. Waarin je er gewoon al chill uit ziet als je je moet verkleden voor de gymles. En dat ook lekker zit, vooral. Je moet er geen last van hebben, dat hele groei-gebeuren is al lastig genoeg soms. Maar als je dan toch aan de beha en boxer moet, dan graag wel een hip setje. Boob & Bloomers zorgt ervoor dat jouw ondergoed er gewoon supercool uit ziet.

- 50%
- 60%
SALE - Dump

Boobs & Bloomers Cupcake
Grijs Meiden bh

17.99 7.20
- 52%
SALE - Dump

Boobs & Bloomers Faya
Roze/Print Meiden bh

19.99 9.50
- 50%
- 75%
SALE - Dump

Boobs & Bloomers Sunny
Rood/Print Meiden bh

17.99 4.50

Boobs & Bloomers meiden shorts

Luister, een onderbroekje moet gewoon goed zitten. Dat doen de Boobs & Bloomers meiden boxershorts gegarandeerd. En graag ook een tof printje er op. Of juist effen, dat het matcht met je bovenkleding. Eigenlijk zit een shortje het fijnst, want dat kruipt niet op of zit niet vervelend in een spijkerbroek. En met een rokje aan, is het ook wel fijn om een broekje aan te hebben dat prima zit, waardoor je ook gewoon met de fiets naar school kan. Boobs & Bloomers hebben daarover nagedacht, de ontwerpers van dit hippe tienermerk snappen wat jij doet, hoe je leeft en wat je belangrijk vindt. Want de makers van dit merk hebben al heel lang ervaring in het maken van ondergoed. En die ervaring helpt natuurlijk wel mee.

 

Boob & Bloomers meiden beha

Je eerste beha moet natuurlijk wel een feestje zijn, dat snapt Boobs & Bloomers. Ze hebben daarom al hun skills uit de kast gehaald om de beste beha in jouw kast te krijgen. Ze werken met fijne stoffen, die heel chill zitten. En ze werken met een perfecte pasvorm, die jouw veranderende lijf ondersteunt. De beha’s zijn in best wel veel maten te krijgen. Dus als jij groeit als kool, houdt je ondergoed dat prima bij. Verder hebben de Boobs & Bloomers beha’s coole prints. Bijna alsof je een bikini aan hebt, maar dan wel heel comfortabel. (Hebben ze trouwens ook, bikini’s). De pasvorm is zo gemaakt dat het heel fijn draagt, zodat jij eigenlijk niet voelt dat je ondergoed aan hebt. Je kan kiezen uit een heleboel prints, uit fluor kleuren, uit effen prints en zelfs een beetje huidkleurig, dat staat mooi onder je witte shorts of onder een wit topje.

 

Boobs & Bloomers sale bij Dutch Designers

Nou, wij denken dat we je een heel eind op weg hebben geholpen naar het echte goede meidenondergoed voor hippe chicks. Wat we alvast hebben gedaan, is dat we Boobs & Bloomers heel leuke prijsjes hebben meegegeven. Want we snappen dat je kleedgeld misschien nog niet al te chill is. Maar, we weten ook dat jouw moeder waarschijnlijk al bij ons shopt. Dus kijk haar lief aan en wij denken dat voor onze Boob & Bloomers outlet prijzen, ze wel een paar leuke setjes voor jou wil shoppen. En anders doe je gewoon een klusje voor je moeder. Of je kruipt lekker samen achter de laptop om een paar setjes uit te zoeken. Kan je tegen je moeder gelijk vertellen dat jij al weet dat als ze voor 16:00 uur haar winkelmandje heeft afgerekend, dat wij het dezelfde dag versturen. Zo wordt shoppen toch nog leuker!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!