Dames Onderbroeken

Je start de dag altijd goed met het perfect zittende onderbroekje. De onderbroek vormt samen met de bh of hemd, de basis van je garderobe. En de basis moet goed zijn, dan start je dag net iets beter. Wij bieden pagina’s vol ondergoed aan, waarvan onderbroeken een groot deel van onze collectie beslaat. Dé onderbroek bestaat niet. Wij denken dat er bij jouw billen meerdere matches mogelijk zijn. Dus shop een fijne basic onderbroek van Sapph, Marlies Dekkers, LingaDore, After Eden, Naturane of Gianvaglia. Zo start je basis maar al te goed.

SALE - Dump

Gianvaglia Basic
Wit Slip

3.50

Wie heeft de onderbroek aan?

Tja, als je broekje maar goed zit. Niets is vervelender dan een te strakke string, een lubberende slip of een knellende boxer. Dus eerst je basis maat onderbroek weten. Meten is weten. We hebben een prima maattabel en in onze blogs vertellen we je precies wat je moet doen om te zorgen dat jij je onderbroek vergeet zodra je ‘m aan hebt. Nee niet ervoor vergeten, tenzij je een hele spannende date hebt misschien. Maar zonder slip je jeans in is toch net weer het recept voor wat schurende effecten. Een basis onderbroek beschermt en accentueert je sterke punten. Of je nu gaat voor een string, slip, heupslip, boxer of kanten niemendalletje; jij moet je er top in voelen. En de onderbroek? Die moet je niet voelen!

 

Alle kleuren basis broekjes, slips en string

We hebben basis broekjes van After Eden, via Triumph tot Zaccini. Jaja, we kleden je aan van A tot Z in prachtige basis onderbroekjes. Pagina’s en pagina’s vol broekjes vind je hier. In verrassende kleuren, volle prints, kekke designs en allemaal met een perfect ontworpen pasvorm. Het maakt niet uit of je liever een hoge string aan hebt, of een goede boxer. Neem in je overweging altijd mee wat je eroverheen aan trekt. Want het maakt qua stof wel verschil of een string het beter doet, of dat je de basis onderbroek in nude aantrekt. Eigenlijk is je onderkleding de start van jouw garderobe dag.

 

Pagina’s vol onderbroekenlol, met heel veel korting

Zoals gezegd, we hebben pagina’s vol basis dames onderbroeken. Je kan je lol op. En lachen ga je zeker, al is het maar om de hilarisch goede kortingen die wij op jouw dames onderbroeken geven. Daarnaast zorgen we ervoor dat je onderbroekjes op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog met de postbode meegaan. Mooi en discreet verpakt uiteraard. Dat is altijd de basis bij ons. Veel plezier met je onderbroekenlol!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!