Zoekfilter

Curvy slips

Dames met vormen opgelet. Wij gaan samen met jou de bochten door om je lijnen perfect te volgen met onze lijnen voor curvy ondergoed. De onderste rondingen verpakken wij oogverblindend in ons curvy ondergoed.

3+1-pack

Sloggi Basic Maxi
Grey Melange High Brief

29.99

Lisca Gina
Powder High Brief

24.90

Lisca Gina
Ivoor High Brief

24.90

Lisca Gina
Zwart High Brief

24.90

Lisca Caroline
Powder High Brief

22.90

Lisca Ivonne
Powder High Brief

27.90

Lisca Ivonne
Antraciet High Brief

27.90
- 20%

Lisca Gracia
Ivoor High Brief

27.90

Lisca Alegra
Zwart High Brief

27.90

Lisca Alegra
Powder High Brief

27.90

Curvy? Kom er maar rondborstig voor uit

Voor alle ronde dames hebben wij ronduit de grootste collectie shapewear en corrigerend ondergoed. Hoewel wij van mening zijn dat er helemaal niet gecorrigeerd hoeft te worden. In het buitenland noemt men het shapewear. En dat dekt wat ons betreft de lading een stuk beter. Het stuurt je shape zodat iedereen de juiste lijnen die je hebt, ziet.
Hoogstens helpen we de natuur een beetje zodat je zelf nóg lekkerder in je vel zit. Om al je rondingen zo te omarmen dat ze de aandacht trekken terwijl jij alles onder controle houdt.
Curvy ondergoed geeft de juiste support.

 

Voor de curvy bodies zijn de slips zo gesneden dat ze op de juiste plaats ondersteuning bieden. Ze zorgen voor een lift bij de billen en drukken de buik een beetje plat. De slipjes voor curvy dames is vaak ruimer gesneden, passend bij jouw maten. Daardoor geeft het precies de lijnen die je zoekt.

 

Curvy ontwerpers lingerie

Wat de ontwerpers van deze curvy ondergoed lijn ook heel goed aanvoelen is -juist!- het gevoel dat ondergoed moet geven. Eigenlijk wil je je beha en slipjes onzichtbaar dragen en het gevoel hebben ze niet te voelen. Volg je ons nog? Door het toepassen van elastische stoffen die heel zacht op de huid aanvoelen, trek je aan het langste eind. Zacht, comfortabel en toch sexy en flatterend. Met de juiste belijning en de juiste support op alle plekken die jij wil, zonder dat er iets knelt of knijpt. Je rolt zo in je curvy setjes bij Dutch Designers Outlet!

 

Slipjes voor curvy ladies shop je bij Dutch Designers Outlet.

Dus als jij behoort tot de dames met mooie rondingen die graag haar heupen laat draaien dan hebben wij de beste curvy slips van topmerken lingerie voor je. Want van Marlies Dekkers tot LingaDore en van After Eden D Cup and Up tot Sapph. Elke designer van lingerie komt met een curvy collectie. En terecht, want ronde vormen zijn prachtig. Wij gaan graag voor de beste collecties en daarom is Dutch Designers Outlet dé plek waar jij slaagt als je op zoek bent naar andere soorten slips en speciaal naar curvy slips. En we komen er graag rond voor uit: bij ons bestel je op werkdagen voor 16.00 uur en dan pakken wij het dezelfde dag voor je in. Ruimhartig zijn we ook, want met 14 dagen bedenktijd kan jij je setjes goed bekijken en aanpassen. Wij weten zeker dat je bij ons de bocht niet uitvliegt, want de prijzen zijn ook nog eens fantastisch. Met kortingen op curvy lingerie tot wel 70% weten we zeker dat jij ronduit zal slagen in onze lingerie sale.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!