Zoekfilter

LingaDore Strings

LingaDore, mi amore…een string met deze naam moet toch voor zinderende zomeravonden zorgen. Hoewel de naam doet denken aan een Italiaans modehuis, is LingaDore een fantastisch ondergoed merk van Hollandse bodem. En dit fijne merk met de romantische naam heeft een prachtige collectie beha’s, strings, onderbroeken en ander moois voor onder je bovenkleding. De vormgeving is geïnspireerd door romantische thema's, waarmee een op en top vrouwelijk gevoel voor elk budget binnen bereik komt - zeker in combinatie met onze ongelooflijke kortingsprijzen! Geef je ogen maar eens goed de kost op onze LingaDore string pagina.


LingaDore strings zijn onzichtbaar zolang jij dat wilt

Met deze prachtige, op warmbloedige Italiaanse dames geïnspireerde strings heb je geen last meer van naden die zich door je rok of skinny jeans aftekenen. Het is haast jammer, want deze strings wil je eindelijk wel laten zien. En dat kan soms stiekem ook, want sommige ontwerpen hebben bijvoorbeeld een wat hogere tailleband, die als een mooie ceintuur boven je jeans uit piept. Ben je meer een binnenvetter en mag het van jou allemaal wel netjes in de broek blijven zitten, dan kan je ook voor een LingaDore Daily string gaan, want ook voor de iets meer understatement dames, zijn er prachtige string ontwerpen. Die wij dan weer ordinair afprijzen zodat iedere dame in een LingaDore string kan lopen.

 

Sierlijke en romantische strings van LingaDore

De sierlijke vormen en romantische kleuren van LingaDore strings zorgen voor dat heerlijke oh la la gevoel. Zo hoort dat met subtiel ontworpen lingerie: het is onzichtbaar zolang jij het nodig vindt, maar zodra je het laat zien, trekt het alle aandacht direct naar zich toe. Treffend kleurgebruik en slimme keuzes in stoffen zijn een handelsmerk van dit snel groeiende modehuis, waardoor je altijd mag vertrouwen op de juiste accenten die jouw vrouwelijke kanten zo sterk mogelijk uit de bus laten komen. Women in control, daar gaat LingaDore voor, dus hou de lingerie regie stevig in handen met LingaDore strings. Reken maar dat je de show steelt wanneer je maar wilt met de zelfverzekerde looks die je nieuwste LingaDore string je laat uitstralen!

 

Betaalbare luxe LingaDore strings bij Dutch Designers Outlet

LingaDore strings zijn je ticket naar betaalbare luxe voor onder elke outfit. Dat is maar goed ook, want daarmee komt dit sterke merk direct in aanmerking voor de Dutch Designers Outlet collectie. Want hallo zeg, bij ons kom je niet zomaar binnen. LingaDore is echter een van onze vaste waarden als het gaat om lingerie. En met de strings van dit mooie merk, kan je in combinatie met onze kortingen, heel lang genieten. Dus waar wacht je nog op, gooi je de Italiaanse mama in jou eruit en shop eens lekker in onze LingaDore lingerie sale.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!