Paarse Lingerie

Lingerie in paars is heel veelzijdig. Want paars is niet alleen maar paars; ook lila, mauve, aubergine, lavendel. Er zijn zoveel tinten paars ondergoed dat er voor elk wat wils te vinden is in deze kleur. De kleur is gerelateerd aan blauw, maar met wat meer rood in het palet, komt paars al gauw warm over. Paars ondergoed is dus niet alleen voor de koele dames onder ons, ook voor de warme huidtint zijn er paarse lingeriesetjes die royaal goed blijken te staan.

PROD.BH - Minimizer

Naturana Minimizer
Paars/Print Wireless bh

32.95
- 20%

Marlies Dekkers Space Odyssey
Paars Push Up bh

89.95 71.96
- 20%

Marlies Dekkers Space Odyssey
Paars Voorgevormde bh

89.95 71.96
PROD.BH - Gel Push Up

LingaDore La vie en Rose
Mauve Push Up bh

59.95

LingaDore La vie en Rose
Mauve Voorgevormde bh

59.95
- 70%

Eva Femme
Paars Voorgevormde bh

79.95 23.99
- 70%

Eva Femme
Paars Body

79.95 23.99
- 40%

After Eden D-Cup & Up Anna
Aubergine Soft-Cup bh

34.99 20.99
- 40%

After Eden D-Cup & Up Anna
Aubergine Voorgevormde bh

39.99 23.99
- 50%

After Eden Anna
Aubergine Push Up bh

34.99 17.50
- 50%

After Eden Anna
Aubergine Voorgevormde bh

34.99 17.50
PROD.BH - Minimizer

Naturana Minimizer
Aubergine Wireless bh

27.95
- 40%

After Eden D-Cup & Up LOÏS
Lavendel Voorgevormde bh

37.99 22.79
- 25%
PROD.BH - Minimizer

Naturana Minimizer
Lila Wireless bh

27.95 20.96
- 40%

After Eden Basics Nature Friendly
Lavendel Push Up bh

27.99 16.79
- 40%

After Eden Basics Nature Friendly
Lavendel Soft-Cup bh

27.99 16.79
- 50%

Sapph Celia
Paars Voorgevormde bh

44.95 22.48
- 50%

Sapph Celia
Paars Push Up bh

49.95 24.98

Kekke paarse ondergoedsets

Een kekke paarse lingerieset is tegenwoordig helemaal fashionable. Paars werd vroeger nogal eens geassocieerd met zweverig, esoterisch of alternatief. Maar de kleur paars is helemaal terug van weggeweest. Nadat aanhangers van Baghwan zich in deze diepe kleur hesen, werd en decennialang door ontwerpers een beetje met een boog om deze prachtkleur heengelopen. Totdat men de achterliggende filosofie van de kleur paars weer leerde kennen. En paars is ook nog eens een heel mooie klassieke kleur onder je zakelijke outfit, of mooi sensueel onder een fijne jurk.

 

Koninklijke kleur paars ondergoed voor elke dag

Want, paarse lingerie heeft koninklijke allure. Paars was vroeger een erg dure kleur om te maken. Daarom werd de kleur vaak alleen door rijke mensen gedragen. Tegenwoordig is de kleur veel makkelijker te produceren en hebben alle dames en heren die gevoel voor stijl hebben een ondergoedset in paars in de kast liggen. Top lingeriemerken voeren standaard een mooie paars setje lingerie in het assortiment. Marlies Dekkers, Sapph, LingaDore, Naturana, After Eden D-cup en Up…noem ze allemaal maar weer op, echt elke lingerieontwerper wil zo’n stijlvol setje maken voor de vrouw van vandaag.

 

Een paarse bh voor in elke ondergoedla

Zeg nu zelf, je bent hier vast terecht gekomen omdat je eens iets anders aan je lijf wilde hebben dan zwart, wit of een rood lingeriesetje. Paars is een klassieke én een hippe kleur. Afhankelijk van de tint die je kiest zie je er koel en sterk uit, of warm en sensueel én sterk. Is lavendel een meer zachte en verleidelijke kleur, laat aubergine je innerlijke godin ontwaken met een powerset. Beha’s in paars zijn ook te combineren met tegengestelde kleuren. Het geeft zwart extra allure, doet met groen een beetje bosnimf aan en als je paars in een panterprintje laat maken, ben je een tijgerin met fashionsnorharen.

 

Paars rond je billen, dat is wat we willen

Rond de billen doet ondergoed in paars het ook uitstekend. Want deze kleur kleedt af, maakt rond en geeft je figuur een fijne allure. Ga voor een paarse string, of een aubergine heupslip. Geef je beha een brazilian lavendel onderbroekje als partner en hul je body in fijn lavendel. Van de prijzen loop je zeker niet paars aan bij Dutch Designers Outlet. Met maar liefst tot 70% korting op paarse lingerie kan jij je elke dag in deze koninklijke kleur hullen. Hoezee voor paars!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!