LingaDore sale

Jaja, je verwacht het niet, maar ook een top lingeriemerk als LingaDore is in onze seizoensopruiming terug te vinden. Met maar liefst drie pagina’s heerlijk ondergoed van dit chique merk bieden we jou ongelofelijke fijne kortingen. Een echte sale dus! Want ook onze lingerie wordt heel regelmatig aangevuld en dan willen we plaats maken in ons magazijn. Dus bekijken we wat we voor jullie een fijne korting kunnen geven om juist de ontbrekende items in je kast weer aan te kunnen vullen.

- 50%

LingaDore Strappy Lace
Ivoor Soft-Cup bh

34.95 17.48
- 50%

LingaDore In love with embroidery
Zwart/Koper Soft-Cup bh

54.95 27.48
- 50%

LingaDore In love with embroidery
Zwart/Koper Voorgevormde bh

54.95 27.48
- 50%

LingaDore Olive
Olijf Groen Voorgevormde bh

49.95 24.98
- 50%
PROD.BH - Gel Push Up

LingaDore Giraffe
Bruin/Print Push Up bh

59.95 29.98
- 50%

LingaDore Olive
Olijf Groen Voorgevormde bh

54.95 27.48
- 50%

LingaDore Powder Black
Powder/Black Voorgevormde bh

54.95 27.48
- 50%

LingaDore Papagayo
Wit/Zwart Soft-Cup bh

69.95 34.98
- 70%

LingaDore Papagayo
Wit/Zwart Voorgevormde bh

69.95 20.99
- 60%

LingaDore Bluebay
Ivoor/Print Soft-Cup bh

69.95 27.98
- 60%

LingaDore Safari
Koper Voorgevormde bh

54.95 21.98
- 25%

LingaDore Daily Full Coverage Lace
Cobalt Soft-Cup bh

39.95 29.96
- 25%

LingaDore Daily Basic
Hazelnoot Voorgevormde bh

39.95 29.96

LingaDore lingerie met korting

Het merk LingaDore staat voor Amore, liefde dus. Liefde voor de lijven die het gaat omvatten en liefde voor kwaliteit. En dat degelijk niet saai hoeft te zijn, bewijst dit veelzijdige lingeriemerk wel. Want wat dacht je van een fluor voorgevormde oranje beha? Dat is toch een topper! Kan jij bij het scoren van onze oranje leeuwen of leeuwinnen met een gerust hart je shirt ook eens uittrekken, ben je nog steeds in stijl. Maar als je een beetje schrikt van zoveel kleur, dan hebben we ook Lingadore beha’s in de basic kleuren, maar wel met verleidelijk kant, in de aanbieding.

 

Fijne kortingen op LingaDore

En heb je een hoge nood in de slipjes kast? Dan zijn er ook slips en strings van LingaDore met baanbrekende kortingen op onze website te vinden. Fijne kortingen op LingaDore hebben we overigens het hele jaar door, want seizoensopruimingen doe je ieder seizoen toch? Laatste maten, mooie sets, two packs met heerlijk ondergoed, allemaal met eindeloos fijne kortingen van 20%, 30% tot wel 50%. En op is ook echt op bij ons, want daarna gaan wij gelijk weer op zoek naar meer LingaDore aanbiedingen voor jullie. Houden wij ons magazijn gevuld en jullie je kast aangevuld.

 

Koop LingaDore in de sale bij Dutch Designers Outlet

Zoek niet langer naar dat nèt ontbrekende behaatje of fijne broekje, shop eens door onze sale sectie van Dutch Designers Outlet heen en scoor precies dat ontbrekende item in onze lingeriesale. En als je dan ondertussen toch een ander lekker lingerie item op de kop tikt, is dat niet zo schadelijk voor je bankrekening, want ook andere topmerken vind je in onze seizoensale voor fijne prijzen. We wensen je een hele fijne kortingenavond, op de bank, in je luie stoel of in bed. Ook een leuke plek, voor je kast, kan je gelijk zien wat er nog ontbreekt en wat je ook echt moet hebben. Zorgen wij dat je pakketje netjes en mooi verpakt jouw kant op komt.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!