Zoekfilter

Sexy Doorschijnende Lingerie

Van degelijk naar doorschijnende lingerie is soms een grote stap voor dames en heren, maar neem van ons aan: als je eenmaal zo’n prachtige doorschijnende set aan hebt, weet je niet wat je ziet. En het zit lekker! Alsof je niets aan hebt, maar toch benadruk je je mooie vormen extra mooi met net die schaduwwerking die transparante lingerie op je lijf teweeg brengt. Moet lingerie doorschijnend zijn? Nee hoor, als je daar niet zo dol op bent, kies dan voor een lekker setje van satijn of katoen. Wil je het wel proberen maar ben je een beetje verlegen? Dan is een kanten sexy lingerie set een mooie tussenvorm. Dat is doorschijnend, maar toch ook weer niet helemaal. Het laat iets te raden over, zeg maar. Ben je helemaal fan van sexy doorschijnende lingerie, dan hoeven wij je alleen maar op weg te helpen naar de juiste plek op onze site, zodat jij je nieuwe doorschijn lingerie kan kopen.

- 50%

LingaDore Super Sexy
Rood Soft-Cup bh

34.95 17.48
- 50%

LingaDore Strappy Lace
Zwart Soft-Cup bh

34.95 17.48

LingaDore LingaDore Love flower Mesh
Zwart/Print Soft-Cup bh

39.95

LingaDore LINGADORE LOVE BLACK FLOCK
Zwart Soft-Cup bh

39.95
- 40%

Marlies Dekkers Illusionist
Zwart/Skin Voorgevormde bh

139.95 83.97
- 50%

Lisca Ivonne
Powder Soft-Cup bh

47.90
- 40%

After Eden D-Cup & Up Becky
Zwart Soft-Cup bh

34.99 20.99

Doorzichtige lingerie

Veel doorzichtige lingerie doet gelijk denken aan schaars geklede dames in nachtclubs of de burlesque dansers. Of misschien denk je aan je sexy bedpartner. Hoe dan ook, transparante stoffen zorgen altijd voor gespreksstof. Transparante stoffen spreken al tijden tot de verbeelding en werden in vroegere tijden al ingezet als verleidingsmiddel, dat is nu nog steeds het geval. Denk maar eens aan de voile bruidssluier, waardoor je je bruid een beetje ziet, maar niet helemaal…

 

Transparante lingerie kopen

Als je op zoek bent naar transparante lingerie dan ben je bij Dutch Designers Outlet helemaal op je shopplek belandt. We hebben een uitgebreide collectie transparante lingerie van topmerken. Denk eens aan een fijn transparant sexy lingeriesetje van Marlies Dekkers. Of een doorschijnende set van After Eden, LingaDore, Fuel for Passion of Sapph.

 

Doorzichtig ondergoed voor dames

We hebben veel voor heren maar concentreren ons hier toch nog even op jullie doorzichtig ondergoed, dames. Want voor elk lijf hebben we wat wils, om er een uitdrukking in te gooien. Van A-cup tot sexy lingerie voor grote maten zoals de G-Cup. Alle maten kunnen wij aan je leveren. Dus ben je naarstig zoekende naar doorzichtig dames ondergoed dan raden we je ten zeerste aan om eens goed door onze collecties te scrollen. We kunnen je mandje vullen met doorschijnend ondergoed dames!

 

Heel fijn transparant dames ondergoed

Nu je weer helemaal op de hoogte bent van alle setjes die er in transparant dames ondergoed te koop zijn, is het enige wat je nu nog moet doen een sexy transparant setje in je winkelmandje deponeren. Heb je trouwens onze zeer transparante kortingen gezien? Wij houden van een open en eerlijk prijsbeleid bij Dutch Designers Outlet. En we zijn ook erg transparant over onze levertijden, want bestel jij op werkdagen vóór 16.00 je doorschijnende sexy lingeriesetje, pakken wij ‘m diezelfde dag nog voor je in.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!