Zoekfilter

Triumph Lingerie

Er zijn van die momenten waarop alleen al het dragen van lingerie aanvoelt als een triomf... Dat gevoel krijg je natuurlijk alleen bij de beste merken uit de designer lingerie: een categorie waar Triumph absoluut bij hoort. Reden genoeg voor Dutch Designers Outlet om een stevige collectie Triumph lingerie op te bouwen, want als grootste lingerie outlet van Nederland en België kunnen we niet zomaar om dit wereldmerk heen.


De Zwitserse precisie van Triumph ondermode

De hele wereld kent het vernuft waarmee Zwitserland zijn beroemde horloges ontwikkelt. Diezelfde aandacht voor detail en kwaliteit is tekenend voor de Triumph collecties waarmee het merk vanuit de Zwitserse bergen de designer fashion scene verovert. Met 130 jaar ervaring op zak merk je direct dat er een onvergelijkbaar gevoel voor comfort achter je Triumph slip of beha schuilgaat. Wat maakt Triumph nu echt zo uniek? Dat is de manier waarop ultiem comfort, sportieve lijnen en zinderende looks hand in hand gaan, in elk afzonderlijk topontwerp dat dit modehuis uitbrengt. Wist je dat Triumph ook het brein is achter de ongelooflijk populaire Sloggi slips? Dat bedoelen we, topdesign dus. We durven wel te zeggen, de Lamborghini van de Lingerie.

 

Triumph laat je winnen in Triaction én zinderen in Florale

Daar houdt het ontwerp-succesverhaal nog niet op, want de Triumph sportbeha’s uit de Triaction lijn slepen je in stijl door de zwaarste fitness-sessie heen, terwijl de Florale by Triumph lingeriesets je in een handomdraai van je meest romantische kant laten zien. Ga je voor Triumph lingerie waarin sensueel kant en uitdagend lijnenspel de boventoon voeren? Dan is Essence by Triumph echt iets voor jou. Begin je langzaam maar zeker al in te zien waarom Dutch Designers Outlet gewoon niet om de internationale triomftocht van Triumph heen kan? Laat dan je twijfels maar lekker los en focus je blik op onze heerlijke collectie Triumph lingerie en beachwear!

 

De veelzijdige wereld van Triumph lingerie

Bij Dutch Designers Outlet vind je met het grootste gemak jouw ideale combinatie van Triumph lingerie, of je nou zoekt naar zachte zijde, strakke viscose, of koel katoen. De bh’s van Triumph zijn een klasse apart, met voorgevormde modellen, Triumph beha’s met of zonder beugel, push-up bh’s en minimizer lijnen die allemaal even natuurlijk aanvoelen. Een echte aanrader is de Triumph shapewear selectie, waarmee het merk bewijst dat geweldige vormcorrectie en slim gebruik van de vrouwelijke lijnen tot de meest oogstrelende resultaten kan leiden. Met de Triumph sportondermode ga je weer helemaal de andere kant op, want hierin merk je direct hoe vrij je je kunt voelen zonder ook maar een millimeter in te leveren op je looks. Als we je nu nog over de streep moeten halen om dit sterke merk een kans te geven, dan overtuigen we je met de Triumph swimwear collectie. Triumph badmode is baden in stijl, want aan alles is merkbaar dat die 130 jaar ervaring in geraffineerde vormen, lijnen en kleurpatronen bij Triumph compleet waterproof is. Voel je als een vis in het water en als een fashionista op het droge terwijl je je baantjes trekt, het water uit stapt en linea recta de boulevard op flaneert in Triumph badmode die de rest van de strandgangers het nakijken geeft!

 

Zwitserse Triumph perfectie voor Hollandse prijsjes

Je merkt het aan alles: als serieuze speler in de wereld van lingerie, nachtmode en swimwear kan Dutch Designer Outlet het gewoon niet maken om zonder Triumph te werken. Dat is natuurlijk alleen maar mooi voor jou. Nu kun je namelijk snel en gemakkelijk online shoppen tussen de geweldige ontwerpen van de Triumph collecties, maar dan voor onze beroemde outletprijsjes, waardoor Zwitserse perfectie ineens binnen onze Hollandse budgetten blijkt te passen – da’s een triomf waar jij gewoon van mee mag genieten!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!