Zoekfilter

Lingadore Beach Badmode

LingaDore beach, dat klinkt toch gelijk al als vakantie. In de zomer van 2006 introduceerde LingaDore haar eigen badmodecollectie. En met succes, want sindsdien heeft LingaDore een grote schare fans on the beach. Als je Lingadore badmode opzoekt, dan krijg je een breed scala aan stijlen, verschillende kleuren en exclusieve prints. Al die verschillende stijlen zijn perfect combineerbaar. Lingadore zorgt voor jouw ultieme zomerlook, die je dus zelf kan samenstellen. Voorpret voor strandpret dus.

De collectie van LingaDore Beach is voor iedereen geschikt. Of je nou tiny of beautiful big bent, of er tussenin, of van allebei een beetje, de keuze is reuze. Lingadore is geknipt voor de gendervrije, multiculti, bodypositieve mens. De bovenstukjes en broekjes van de Lingadore bikini’s zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Dus draag jij liever een haltermodel, of graag een tankini of toch liever een Lingadore badpak? LingaDore Beach heeft het allemaal!


LingaDore Beach Carol
Cobalt Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Carol
Cobalt Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Carol
Khaki Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Carol
Khaki Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Tropic Floral
Wit/Print Voorgevormde Bikinitop

49.95

LingaDore Beach Shine Brighter than the Sun
Hot Pink Bikini Set

59.95

LingaDore Beach Nectar The Colour of Joy
Peach Pink Bikini Set

59.95

LingaDore Beach Blue Stripes
Blauw/Wit Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach flowers All Over
Zwart/Wit Voorgevormde bh

59.95

LingaDore Beach Palm Leaf
Blauw/Print Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Fishbone
Ivoor/Print Voorgevormde Bikinitop

59.95

Zie je jezelf al liggen in je LingaDore bikini?

Gewoon even fantaseren voor als het buiten minder weer is: een parelwit strand, strakblauwe hemel erboven, een paar wuivende palmbomen en een heerlijke cocktail binnen handbereik... Wat wil een vrouw nog meer? Juist ja: een bikini die helemaal aansluit, niet alleen op je curves, maar ook bij het heerlijk luxe gevoel dat zo’n middag aan het strand je kan geven. Vertrouw dan maar op ons oog voor sensationeel design, want wij raden je absoluut aan om onze LingaDore bikini’s een kans te geven. Oefen vast met dat lekkere luie vakantiegevoel en bestel je nieuwe LingaDore bikini gemakkelijk online bij de grootste lingerie outlet van Nederland en België. Wij hebben alvast een tropisch lekker collectie voor je apart gelegd, dus leef je uit en trek een paar baantjes door de LingaDore badmode van Dutch Designers Outlet.

 

Soepel, sierlijk en strak: je nieuwe LingaDore badpak

Een LingaDore badpak blinkt uit in praktisch design. Daardoor geniet je niet alleen in alle comfort, maar ook nog compleet in stijl van strand, zon, zee en zwembad. Badpakken zijn altijd een belangrijk element in de LingaDore Beach collectie, al was het maar omdat elke vrouw er tenminste eentje van in de kast zou moeten hebben. Dus maak je borst(en) maar nat, want er ligt een nieuwe ervaring van comfort en kwaliteit voor je klaar. Pak je koffertje gewoon alleen met je LingaDore Beach outfits, want eenmaal op je strand- of loungebestemming aangekomen zul je merken dat je niet veel meer mee had hoeven nemen. Je blijft met plezier de hele dag in Lingadore rondlopen, of het nou het strand, langs de promenades, of lekker relaxt op de camping is. Oh en misschien is het een goed idee om ook even te shoppen tussen de LingaDore Beach Cover fashion. De leukste zonnige topjes, kaftans en shorts, speciaal bedacht om even snel over je LingaDore bikini of badpak heen te trekken als je dat leuke stadje wilt verkennen of een terrasje pakt om uit te blazen.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!