Zoekfilter

Lingadore Beach Badmode

Sinds de zomer van 2006 heeft LingaDore haar eigen badmode collectie. Het succes van deze prachtige collectie is al jaar op jaar gebleken. De LingaDore Beach collectie bestaat uit een breed scala aan stijlen, verschillende kleuren en exclusieve prints. De verschillende stijlen zijn goed met elkaar te combineren en zorgen ervoor dat jij jouw ultieme zomerlook kan creëren. De verschillende prints zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Wil jij jouw eigen zomerlook kunnen bepalen? Kies dan voor LingaDore Beach!

 

De collectie van LingaDore Beach is voor ieder type vrouw en voor ieder type lichaam geschikt. Zo kun je kiezen uit zeer veel verschillende prints en iedere bikini is in meerdere uitvoeringen beschikbaar. Draag jij graag een haltermodel, een tankini of toch liever een bikini? De LingaDore Beach collectie heeft het allemaal! De LingaDore Beach collectie laat jou echt jezelf zijn, kies voor Beachwear die echt bij jou past!

 

Bekijk ook: Sapph Beach | LingaDore Daily | After Eden bikini's | Tankini'sZie je jezelf al liggen in je LingaDore bikini? 

Stel het je gewoon eens even voor: een parelwit strand, strakblauwe hemel erboven, een paar wuivende palmbomen en een heerlijke cocktail binnen handbereik... Wat wil een vrouw nog meer? Juist ja: een bikini die helemaal aansluit, niet alleen op je curves, maar ook bij het heerlijk luxe gevoel dat zo’n middag aan het strand je kan geven. Vertrouw dan maar op ons oog voor sensationeel design, want wij raden je absoluut aan om onze LingaDore bikini’s een kans te geven. Oefen vast met dat lekkere luie vakantiegevoel en bestel je nieuwe LingaDore bikini gemakkelijk online bij de grootste lingerie outlet van Nederland en België. Wij hebben alvast een tropisch lekker collectie voor je apart gelegd, dus leef je uit en trek een paar baantjes door de LingaDore badmode van Dutch Designers Outlet.

Soepel, sierlijk en strak: je nieuwe LingaDore badpak

Een LingaDore badpak is een pareltje van praktisch design, waardoor je niet alleen in alle comfort, maar ook nog compleet in stijl van strand, zon, zee en zwembad geniet. Badpakken zijn altijd een belangrijk element in de LingaDore Beach kledinglijn gebleven, al was het maar omdat elke vrouw er tenminste eentje van in de kast zou moeten hebben. Maak je borst maar nat, want er ligt een nieuwe ervaring van comfort en kwaliteit voor je klaar. Als je straks met je koffertje op je bestemming bent aangekomen zul je merken dat je niet veel meer dan je LingaDore Beach outfit mee had hoeven nemen, want hier blijf je met plezier de hele dag in rondlopen, of het nou het strand, langs de promenades, of lekker relaxt op de camping is. Misschien is het dan een goed idee om ook even te shoppen tussen de LingaDore Beach Cover fashion. De leukste zonnige topjes, kaftans en shorts, speciaal bedacht om even snel over je LingaDore bikini of badpak heen te trekken als je dat leuke stadje wilt verkennen of een terrasje pakt om uit te blazen. 

Goed uitgerust naar het strand, nog beter uitgerust weer terug

Dutch designers outlet is fan van de LingaDore Beach collectie, omdat je er niet alleen goed uitgerust mee aan je strandvakantie begint, maar je ook heerlijk uitgerust weer terugkomt. Dat krijg je ervan als je een week of twee aan het strand ligt in het weldadige comfort van je LingaDore badpak of de speelse soepelheid van je LingaDore bikini. Zorg dus dat je dit jaar een beetje ruimte overhoudt in je koffer, want als het aan onze outletprijzen ligt, kun je met gemak LingaDore Beach outfits voor een heel jaar in je vakantiebudget passen!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!