Zoekfilter

Badkleding voor meisjes

Dutch Designers Outlet weet heel goed dat de kwaliteit van Nederlands design niet alleen voor volwassen vrouwen is weggelegd. Omdat we de grootste van Nederland en België zijn als het gaat om lingerie van eigen bodem, hebben we ook een flinke selectie meidenmode. Voor onze collectie badmode geldt hetzelfde, en daarom vind je hier precies de goede meisjes bikini, want met altijd meer dan tienduizend artikelen op voorraad hebben we steeds iets moois voor elke leeftijd en elke maat. Reken maar dat kleine dames hier grote merken voor kleine prijsjes vinden, ook als het strandseizoen weer op komst is!

 

Bekijk ook: Meisjes ondergoed | Meisjeskleding

 

- 50%

Boobs & Bloomers Rowy
Meiden bh

19.99 9.99
- 50%

Boobs & Bloomers Libby
Turquoise/Print Meiden bh

19.99 9.99

Nickey Nobel Rosa
Roze/Print Badpak

29.95

Zwemmen in de grote merken

Als je zo dicht bij het vuur zit als wij, dan heb je het in de Lage landen goed voor elkaar. Nederland kijkt nou eenmaal trots terug op een lange traditie van textielindustrie, kledingontwerp en grote, hele grote namen in de internationale modewereld. Niet zo vreemd dus dat we precies weten bij wie we aan moeten kloppen om voor alle dames en meisjes de beste deals te sluiten. Tel daar nog bij op dat ons land binnen de fashion scene specifiek uitblinkt in lingerie en badmode, en je weet dat je hier standaard goed zit als je alleen genoegen neemt met de beste bikini's voor meisjes, en dan ook nog van de beste kwaliteit.

Allemaal op een rijtje

Het maakt niet uit welk merk je precies zoekt, want Dutch Designers Outlet heeft meisjes bikini's van alle flinke namen op een rijtje gelegd. Marlies Dekkers, hoe kan het ook anders, en After Eden zijn standaard namen in het assortiment, net als Sapph natuurlijk. Maar er zijn ook Nederlandse wereldmerken die zich helemaal hebben toegelegd op badmode, gewoon omdat het een vak apart is. Denk bijvoorbeeld aan merken als Shiwi of Nickey Nobel: zeker geen kinderachtige spelers als het gaat om meisjes bikini's van hoog niveau.

Wat maakt een meisjes bikini geweldig?

Alleen al door de diversiteit van alle merken die Dutch Designers Outlet kan aanbieden is het moeilijk om aan te geven wat een bikini voor meisjes nou zo leuk maakt. Zijn het de kleuren, die vrolijk genoeg moeten zijn om de zon achter de wolken vandaan te lokken? Is het de keuze van de materialen, waarbij soepele elastische stoffen de norm zijn, maar waarvoor altijd wordt geëxperimenteerd met nieuwe vondsten? Of zou het toch liggen aan de soepele en comfortabele pasvorm, waarin een meisjes bikini elk lijntje van het silhouet foutloos volgt en benadrukt? We weten het niet zeker, want uiteindelijk schuilt er altijd een klein beetje magie in het ontwerp proces van dit soort wereldmerken. Als we er precies onze vinger op wisten te leggen, dan konden we natuurlijk beter zelf een lijn met designer meisjes bikini's opzetten. Daarom blijft Dutch Designers Outlet gewoon doorgaan met waar we het beste in zijn: de scherpste deals maken die je maar kunt vinden, met de beste merken die de markt te bieden heeft. Of je nou een meisjes bikini zoekt of gewoon de mooiste lingerie, bij Dutch Designers Outlet weet je altijd zeker dat je de juiste prijs betaalt voor het bovenste van de Nederlandse plank! 

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!