Badkleding voor meisjes

Meiden bikini’s, die vind je bij Dutch Designers Outlet. Want wij weten heel goed dat de kwaliteit van Nederlands design niet alleen voor je moeder, te tante of je oude nicht is weggelegd. Omdat we de grootste van Nederland en België zijn als het gaat om lingerie van eigen bodem, hebben we ook een flinke selectie meiden badmode. En daarom vind jij hier precies de coolste meisjes bikini, want met altijd meer dan tienduizend artikelen op voorraad hebben we natuurlijk iets moois voor elke leeftijd en elke maat. Reken maar dat alle chickies hier grote merken voor kleine prijsjes vinden, zeker als het strandseizoen weer op komst is!

- 50%

Zwemmen in de grote merken

Meiden willen hippe badkleding. Dus meisjes badmode is gewoon onmisbaar in onze zwemkleding collectie. Wij hebben alle grote lingeriemerken in huis, en die maken vaak ook de tofste bikini’s, tankini’s en badpakken. Ja, ook in jouw maat. Niet zo vreemd dus dat Dutch Designers Outlet precies weet bij wie we aan moeten kloppen om voor elke mooie meid de beste deals te sluiten. Wij nemen alleen genoegen met de beste bikini's voor meisjes, van de beste kwaliteit en voor de aller allerbeste prijs.

 

Kinder zwemkleding, allemaal op een rijtje

Het maakt niet uit welk merk je precies zoekt, want Dutch Designers Outlet heeft dé meisjes bikini’s van alle grote merken. Neem nou Marlies Dekkers en After Eden. Ja natuurlijk wil jij als hippe meid zo’n bikini dragen. En we verkopen ook meiden bikini’s van Sapph natuurlijk.  Weet jij dat er ook Nederlandse wereldmerken zij die gewoon alleen maar meiden badmode ontwerpen? Merken als Shiwi of Nickey Nobel: zeker geen kinderachtige namen. Zodat jij een kapót mooi ontwerp draagt op het strand. Samen met je moeder, oma en je te gekke tante, want die slagen hier ook hoor.

 

Geweldige meisjes bikini’s

Wát maakt een bikini voor meisjes nou zo leuk? Vertel jij het maar, jij bent als klant wel mooi de expert. Wij denken zelf dat het bijvoorbeeld de kleuren zijn. Hallo, die moeten wel vrolijk genoeg zijn als jij lekker de zon op gaat zoeken. Zo vaak gebeurt dat nou ook weer niet in dit kleine kikkerlandje! En jouw bikini, tankini of badpak moet wel echt heel lekker zitten. Een soepele en comfortabele pasvorm zeggen je ouders dan. Nou wij zeggen gewoon dat het echt supervet lekker zit. We weten het niet zeker, maar uiteindelijk schuilt er altijd een klein beetje magie in het ontwerpproces van jouw nieuwe zwemmode.

 

Fijne meiden badmode, hele fijne prijzen

Zeg nou zelf, we weten het niet precies, als we er precies onze vinger op wisten te leggen, dan konden we natuurlijk beter zelf een lijn met designer meisjes bikini's opzetten. Daarom blijft Dutch Designers Outlet gewoon doorgaan met waar we het beste in zijn: de scherpste deals maken die je maar kunt vinden, met de beste merken die de markt te bieden heeft. Of je nou een meisjes bikini zoekt of gewoon een tof badpak, bij Dutch Designers Outlet weet je altijd zeker dat je de juiste prijs betaalt voor het bovenste van de Nederlandse plank!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!