Unceasing Passion: leven op de #Moments van geluk

Het Verhaal

Geluk komt en gaat maar zij begrijpt dat het gaat om wat je zoekt in het leven. Zij leeft op de #Moments van geluk en leidt haar leven met oneindige passie. Die vrouw die houdt van eenvoud en blij is met de kleine dingen in het leven, wetende dat het leven soms bots met geluk maar altijd de overtuiging hebbende dat het een dieper welbevinden oplevert.

 

De Geur

Een klassieker die bekend staat om haar simpele opbouw van verfrissende citrus- gecombineerd met hout-noten, kenmerkt deze geur zich door haar complexiteit. Het is een combinatie van avantgardise en vertrouwde smaakmakers. Vloeibare zuurstof, een ‘linnen bries’ vermengen zich met Afrikaanse viooltjes, jasmijn en witte musk. Voor het beklijven staan sandelhout en blonde houtsoorten garant.

Kleur Associaties

Wit - Kleur van laten zien en stralen.

 

Blauw - Kleur van trouw en loyaal.

 

Bruin - Kleur van eenvoud en evenwicht.

 

Ingrediënten

Jasmijn - Jasmijn staat voor puurheid en je vergeten zelf. De subtiliteit van de geur is de sleutel die je kunt meenemen als een goede vriend. Het is een bijzondere en zorgzame geur die haar geheim niet gemakkelijk laat kennen.

 

Witte Musk - De geur van witte muskus heeft een verleidelijke maar ook frisse uitstraling. Ze voelt jong en energiek en laat je vrouwelijkheid opnieuw ontdekken.

 

Viooltjes - Licht zoet, lieflijk en niet zwaar bloemig. Dit bloempje maakt een geur speels en laat je verlangen naar het voorjaar.

 

Limoenschil - Limoen heeft een verfrissende en verkwikkende werking op de geest en op de huid. Deze olie maakt je vrolijk en activeert de creativiteit.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!