Elbrina lingerie in de sale

Elbrina, Johanna, Valerie of Helen. Nee we hebben het hier niet over de Elbrina fans, al zijn er veel fans van dit comfortabele en goed passende lingeriemerk. Deze namen gebruikt Elbrina voor haar beha’s en mooie slips. Mooie namen, om mooie dames mooi aan te kleden. Deze damesnamen zijn bij ons in de sale. Niet omdat het van die goedkope meiden zijn, nee joh! Omdat de modellen met deze namen een mooi plekje in jouw kast verdienen. En wij ze graag uit onze kast hup, zo in jouw kast leggen.

- 40%

Elbrina Valerie
Zwart Body

39.99 23.99
- 50%
SALE - Dump
- 50%

Elbrina Valerie
Blauw Voorgevormde bh

29.95 14.98
- 40%

Elbrina Johanna
Groen Soft-Cup bh

29.95 17.97
- 30%

Elbrina Helen
Champagne Soft-Cup bh

29.95 20.97
- 40%
- 40%

Elbrina Valerie Glamour
Zwart Voorgevormde bh

29.95 17.97
- 40%

Elbrina Valerie Glamour
Perzik Voorgevormde bh

29.95 17.97
- 30%
- 25%

Elbrina Valerie
Zwart Wireless bh

29.99 22.49
- 30%

Elbrina Valerie
Bordeaux Wireless bh

29.99 20.99
- 30%

Elbrina Valerie
Bordeaux Voorgevormde bh

29.95 20.97
- 50%

Elbrina Valerie
Coral Voorgevormde bh

29.95 14.98
- 50%

Elbrina Helen
Fuchsia Soft-Cup bh

29.95 14.98

Elbrina lingerie met korting? Jawel!

Het is haast niet te geloven, maar ook dit prachtmerk gaat bij ons in de uitverkoop. We willen er zeker niet vanaf, want het is een favoriet. Maar we moeten af en toe plaats maken voor nieuwe items. En dat is goed nieuws voor jou, want zo scoor je de perfecte set van je favoriete merk met een mooie korting. Zo is de rode Valerie voorgevormde beha nu met 25% korting van jou. Omdat we het nog feestelijker in je shoppingmandje willen maken, kan je de witte versie er nog eens bij bestellen met maar liefst 7,50 korting. Weet jij trouwens dat een rode beha prima onder een witte blouse te dragen is? Zie je niets van en is tegelijkertijd extra sexy. Ohlala, zoveel plezier van één beha.

 

Ga voor de goede koop: Elbrina beha

Het merk Elbrina is altijd een goede koop. Bij ons is deze goede koop ook nog eens extra goedkoop. Elbrina is er voor alle dames met goede dames. De beha’s, ook in de uitverkoop, gaan van cup C tot en met cup G. Dus je vindt er echt wel een wereldcup voor jouw rondborstige vriendinnen. Omdat Elbrina snapt dat alles wel goed moet zitten, zijn de cups stevig, de bandjes sterk en kan je er ook een fijne slip bij shoppen om het setje af te maken. De slips zijn vaak ook hoog in de taille, zodat het net even de accenten op de juiste plek laat vallen.

 

Dutch Designers Outlet en Elbrina, voor de sale ladies

Dutch Designers Outlet is al lang dikke vriendinnen met lingeriemerk Elbrina. Dit merk is robuust, basic en toch elegant met af en toe een sportieve touch. Het kant en de kwaliteit van de stoffen zijn top en daarom zijn wij fan van dit merk. We verwennen je graag met wat extra korting. We zijn niet voor niets een outlet natuurlijk. Dus als jij fan bent van Elbrina en je wilt nu je slag slaan, dan is dit het moment om je collectie lingerievriendinnen uit te breiden. Valerie, Johanna en Helen trekken graag bij je in -in je kast- om jouw elke dag van de perfecte ondersteunende ‘adviezen’ te voorzien. Zo kom jij de dag wel door.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!