Basis ondergoed heren

Hallo heren, op zoek naar een basic ondergoed set? En wat zoek je dan? Een basic boxershort van Muchachomalo? Een onderbroek, een degelijke slip, of misschien een legging? Nou dan zit je hier goed. Dutch Designers Outlet geeft je keigoede kortingen op alle basis ondergoedzaken die het leven net een stukje prettiger maken. Muchachomalo, Charlie Choe, Entex Elegance, Beeren Ondergoed of RJ Bodywear. We hebben het allemaal in huis. Zo wordt zoeken vinden, en zit jij er straks strak in de basics bij.

Beeren Ondergoed M3000
Wit Shirt

11.95

Beeren Ondergoed M3000
Zwart Shirt

11.95

Beeren Ondergoed M3000
Zwart Shirt

11.95

Beeren Ondergoed M3000
Zwart Shirt

12.95

Van boxershorts tot sokken, de basis voor je ondergoedkast

De meeste heren zijn vooral op zoek naar comfort. Maar dat hoeft absoluut niet saai te zijn. De mode voor heren is lang een beetje saai geweest. Totdat ondergoedmerken als Muchachomalo en Björn Borg ten tonele verschenen. Die toverden de witte, grijze, zwarte, of -hoe frivool- rode onderbroek om tot een waar kunstwerk rond de billen. Niets mis met een goede witte herenslip overigens. Die hebben we trouwens ook. We zijn van alle markten thuis als het gaat om goed herenondergoed. Of jij nu van de strakke boxers bent, of van de kekke slip. Wij zorgen ervoor dat je zaakjes goed op orde zijn.

 

De boxershorts aanhebben thuis

Waar vroeger een basis ondergoed voor heren toch vooral een slip met hemd was, is het nu net zo uitgebreid geworden als de dames ondergoed mode. En terecht. Want zeg nu zelf: als heer werd je toch een beetje achtergesteld op ondermode gebied. Nu zijn er veel mooie ontwerpers die zich dat aantrokken. Daarom is er tegenwoordig enorm veel keuze in toffe ondergoed basics. Oók als je wel van een fijne witte basis houdt. Je wordt op je wenken bediend op deze pagina’s vol met heren basis ondergoed. Goed hè. Zorg ervoor dat je je maat weet, want dan heb jij voortaan altijd de boxershorts aan thuis.

 

Zorg dat je slip goed zit

Zoals gezegd, de basis van je garderobe moet goed zijn. Dus een basis slip is bijna voor elke herenbips een must. De slip is handig voor onder een strakke pantalon. Als je met zorg voor een goede maat kiest, trek jij je slip aan, om ‘m vervolgens te vergeten. Zo goed moet het aan je lijf zitten. Niet te strak, niet te los. Word een onderbroek expert en je basis is altijd in orde. Wat ook zo lekker is: met de kortingen die wij geven, zit je nooit zonder. Dus als je voor 50% dat ene fijne slipje vindt, zeggen wij: neem er twee!

 

Leg die legging in je mand

Ja de herenlegging is ook een basic. Vooral in de winter is het prettig om een goede legging als basis te hebben. Voor de wintersport, maar wat dacht je ervan om met koud weer een legging onder je maatpak pantalon te dragen. Zo zie je er op en top uit, zonder dat de spreekwoordelijke ballen uit de broek vriezen. En het is echt niet zo gek meer om een legging te dragen. Sterker nog, met de skinny jeans trend van vandaag, kom jij met een basis heren legging prima weg.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!