Marlies Dekkers Dames Shorts

Dutch Designers Outlet heeft Marlies Dekkers dames shorts. Logisch, want wij verkopen de hele collectie van Marlies Dekkers. En altijd met fijne kortingen. Komt omdat we zo slim inkopen en net die ontwerpen eruit halen die jij nog noet hebt. Dus hoef je nooit lang te zoeken naar de mooiste kwaliteit in designer shorts van Marlies Dekkers. Dus ben je op zoek naar geraffineerde ondermode? Dat komt goed uit, want ook Marlies Dekkers shorts scoor je hier met kortingen die met speels gemak tot 85% op kunnen lopen!


Je weet dat het goed zit met Marlies Dekkers Shorts

Shorts zitten onvergelijkbaar lekker, en de shorts van Marlies Dekkers staan dan ook nog eens beeldig. Wist jij dat de short wel een evolutie doorgemaakt heeft? Oit zijn ze geinspireerd op de heren boxershorts. Echter hoeven wij als vrouwen natuurlijk een stuk minder kwijt is zo’n dames boxershort. Dus na het een tijdje lenen van vriendlief, is het nu wel zo fijn om een eigen sexy exemplaartje te hebben. Dames shorts zijn precies zo gemaakt dat ze de allerbeste pasvorm geven aan je eigen vrouwelijke rondingen. Als je dan ook nog eens één van de grootste namen uit de lingerie wereld toevoegt aan de mix, dan weet je dat het goed zit.

 

Sexy shorts van Marlies Dekkers

Marlies Dekkers shorts zijn een toonbeeld van sexy raffinement zonder te veel onnodige opsmuk. Daar houden we van bij Dutch Designers Outlet. De mooie en sierlijke lijnen vallen perfect samen met de mooiste dessins en details. Denk aan de typische playfull Marlies dessins, het mannelijke met vrouwelijke combineren en altijd de rondingen van je beeldige vorm volgend. De shorts van Marlies Dekkers leggen de lat hoog in designerland, en dat is voor ons en jullie alleen maar gunstig. Want andere designers willen er niet voor onder doen en zo komen er steeds meer heerlijke shorts voor dames op de markt.

En hallo, heb je gezien voor welke zachte prijsjes we onze heerlijke Marlies Dekkers shorts aan kunnen bieden. Zoiets vind je duidelijk alleen bij de grootste lingerie outlet van België en Nederland, dus doe jezelf een plezier en haal online je eigen collectie Marlies Dekkers shorts in huis!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!