Zoekfilter

Lingerie in de sale

Wat wil je nu meer dan mooie lingerie? Mooie lingerie met korting natuurlijk. Dat begrijpen wij bij Dutch Designers Outlet maar al te goed. We zijn ooit begonnen met deze website -letterlijk- op onze zolder. En dat kwam voort uit het feit dat we graag mooie lingerie verkopen, maar dat hoeft niet persé het nieuwste van het nieuwste te zijn, of het sjiekste van het sjiekste. Maar wel van een hele goede kwaliteit en met bewezen Nederlandse roots. Eens in de zoveel tijd ruimen we ons magazijn op en dan komen de laatste juweeltjes van alle lingeriemerken collecties op deze pagina’s terecht.

- 25%

After Eden D-Cup & Up Anna
Ivoor Soft-Cup bh

34.99 26.24
- 25%

After Eden D-Cup & Up Anna
Zwart Soft-Cup bh

34.99 26.24
- 70%

Eva Divine
Zwart Voorgevormde bh

69.95 20.99
- 70%

Eva Femme
Paars Voorgevormde bh

79.95 23.99
- 70%

Eva Femme
Zwart Voorgevormde bh

79.95 23.99
- 70%
- 70%

Eva Femme
Paars Body

79.95 23.99
- 70%
SALE - Dump
- 70%
SALE - Dump
- 70%
- 70%
- 70%

Eva Olivia
Bruin Soft-Cup bh

49.95 14.99
- 70%
- 70%
- 70%

Eva Pearl
Ivoor Body

89.95 26.99
- 70%

Eva Flaire
Wit/Print Soft-Cup bh

49.95 14.99
- 70%
SALE - Dump
- 50%

Lingerie, in onze sale gaat het met dubbel korting weg

Pak je korting lekker mee op deze sale pagina’s van onze mooie lingeriewebsite. Ondanks dat we Outlet in onze naam hebben, zorgen wij ervoor dat we de mooiste merken voor de beste prijzen voor jullie inkopen. Met dat inkopen zijn we dagelijks bezig. We hebben er na die jaren inmiddels een hele goede neus voor. En zo zorgen wij ervoor dat dát lingerie-item waar jij precies nog naar op zoek bent, van Marlies Dekkers of After Eden, van Sapph tot LingaDore, bij ons in de uitverkoop op de kop getikt kan worden.

 

Lingeriemerken in de uitverkoop

Deze sale is er niet zomaar een, dit is de beste lingeriemerken sale die er is. Want waar je vaak mis grijpt als het om je maat gaat, vind je in onze sale vaak nog een aantal fijne maten en verschillende modellen. Pagina’s en pagina’s vol uitverkoop beha’s, met bijpassende slips en strings. Nog op zoek naar die ene body in jouw maat, grote kans dat wij ‘m hebben met een hele goede korting van misschien wel dertig tot zestig procent. En de heren vergeten we ook niet, want van Muchachomalo boxers tot Emporio Armani shorts vind je ook in onze uitverkooppagina’s. Zelfs Shiwi kids items bieden we nu aan voor kleine prijsjes.

 

Geweldige lingeriemerken in de sale

Wij zijn blij als jij blij wordt van een goed gescoorde lingerieset in de sale. Dat jij met trots je mooie items laat zien aan vrienden en vriendinnen. We bieden je niet alleen korting, maar willen je ook een beste ervaring en service geven. Ons hart ligt bij de lingerie, maar we zijn zelf ook gék op koopjes. Dus deze combinatie is voor ons reden om de fijnste en grootste lingerie en ondermode outlet van de lage Landen te zijn en te blijven. Dutch Designers Outlet zorgt er het hele jaar voor dat jij eens lekker ‘naar de uitverkoop’ kan gaan. In je luie stoel, vanuit je warme bed, of samen met je man en kids op de bank.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!