Body’s met lange mouwen

We hebben het op deze pagina’s alleen maar over body’s met lange mouwen. Want het is in ons kikkerlandje vaak nodig om je lijf te hullen in iets warms, dus zoek je op body’s lange mouwen. En een body met mouwen is hiervoor de ultieme basic. En zo’n body met lange mouwen voor dames vind je natuurlijk hier.

Body’s met kant en lange mouwen

Wil je iets romantisch aan maar wel bedekt? Dan is een body met lange mouwen en kant iets voor jou. Elk zichzelf respecterend lingeriemerk heeft een body met lange mouw en kant. En Dutch Designers Outlet heeft ze op de top plank liggen met een fijne korting, voor jullie dames! De body kant lange mouw is wellicht niet gelijk mega warm, maar vaak wel mega sexy. Want bedekt en toch een beetje zichtbaar geeft net die extra sexyness. En voor de ultieme vamp look is een kanten body met lange mouw van kant helemaal prachtig natuurlijk, bijvoorbeeld de Sapph Savage zwarte body.

 

Zwarte body’s met lange mouw

Neem nu de LingaDore Black Flower zwarte body, heerlijk zacht, een prachtige top voor op je spijkerbroek of je hippe lederlook rok. Door de kanten inzetten is het zwart én kant én body.

 

Een body met lange mouwen in zwart is net als het kleine zwarte jurkje een must-have in je kast. En een basis voor in je lingerie garderobe. Fashion en klassiek is altijd een goede combinatie. Een body lange mouw en V-hals is nog zo’n klassieke look. Bijvoorbeeld de body Sapph Carly. Heeft het allemaal: een body met kant, lange mouw, V-hals en glanzende accenten. Super sexy lingerie van Sapph!

 

Rode body’s met lange mouw

Nog meer vampiness en sexyness nodig? Ga voor vurig rood. Een rode body met lange mouw maakt van jou de ultieme lekkere sexy vrouw. Een body in rood is heel sensueel. Heeft het een lange mouw dan bedekt de body je wel meer maar doordat het een rode body lange mouw is, straal je wel die heerlijke warme vibe uit. Zo warm je de (slaap) kamer wel op!

 

Witte body’s met lange mouw

Wil je je brave kant benadrukken zonder al te braaf te worden? Dan is een mooie witte body met lange mouw ook een basic item voor je lingerie en kledingkast. Je garderobe fleur je op met bijvoorbeeld de Lisca Enjoy body in ivoor. Wit staat voor stralend, maagdelijk en fris. Dus fris je kast op met een kanten body lange mouw in wit. Een body in wit met lange mouw geeft je de perfecte braafheid zonder al te veel tuttigheid.

 

String  body’s met lange mouw

Oké, nog even terug naar die sexy lekkere dame die onder jouw trui en spijkerbroek verstopt zit. Weleens gedacht aan een stringbody met lange mouw? Sexy bedekt van boven, maar oelala, onder die spijkerbroek zitten de billen er prima in! De Sapph Savage zwart body heeft het allemaal. Sowieso is Sapph het merk voor die dames die er vampy uit willen zien, maar dat af en toe ook onder de radar houden. Alleen voor jouw intieme kring gaat de body all-out. En wij juichen dat natuurlijk alleen maar toe!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!