Anita Maternity

Hallo jij. Heerlijk op je roze wolk na de geboorte van je kindje. Wat fijn om samen te genieten van die kleine geluidjes, zachte haartjes en grote ogen. Die roze wolk wordt misschien ook wel een beetje veroorzaakt door het slaaptekort, want ja, die kleine wil wel heel vaak drinken. Dus jouw hoofd staat misschien niet direct naar shoppen, sexy zijn of weelderige kanten jarretels. Maar ja, je wil je wel fijn voelen in je ondergoed.
Daar heeft merk Anita iets voor bedacht, Anita Maternity. Een serie slips, broekjes en beha’s voor net na je zwangerschap.Anita Maternity trek je strak aan

Neem nu de ReBelt Panty van Anita Maternity, deze slip is al door vele na-zwangere dames bejubeld. Deze Anita ReBelt Panty is speciaal ontwikkeld om na je zwangerschap / bevalling snel weer je oude figuur terug te krijgen. Zo zorgt dit hoge broekje met een extra sluitstuk dat je buik, taille en billen weer lekker ondersteunend in vorm kunnen komen en dat je onderrug ook van goede support wordt voorzien. Door het uitgekiende ontwerp zit deze pantyslip heel aangenaam en knelt het niet. Heb je een keizersnede achter de rug? Dan is dit ook een heel fijne slip om te dragen.

 

Anita Maternity voor een ouderwets platte buik

‘Hoe dan?’, horen we je denken. Anita Maternity slips werken volgens het eeuwenoude principe van het ouderwetse sluitlaken. Dat is een soort extra laag die extra elastisch is. Daardoor krijg je druk op je buik en die wordt dan als het ware weer terug in model "geduwd". En zo fijn, ook worden de spieren geactiveerd. Een work out zonder werk dus eigenlijk. Houden wij van. Het helpt ook je lange buikspieren weer sneller in vorm te krijgen en, last but not least, het vermindert de striae die je misschien tijdens je zwangerschap hebt gekregen.

 

Met Anita Maternity beha’s zit alles mooi verpakt

Voor het voeden van je kindje is een voedingsbeha heel prettig, je hoeft niet te hannessen met bandjes en gekke cups, door de eenvoudige voedingsclip kan je je kindje goed laten drinken. Aangezien het oog ook wat wil, is de Anita Maternity voedingsbeha ook in een fijn bloemetjespatroon verkrijgbaar. Maar ook in wit, mocht je meer van de pure lijn zijn. En natuurlijk zorgt Anita Maternity voor een bijpassend slipje, met een totaal setje ben je toch net iets meer gekleed, dat voelt toch net even beter.

 

Anita Maternity zorgt ook voor een slimme slip

Geen trek in een corrigerende slip? Of gewoon niet prettig? De Maternity-lijn van Anita heeft ook fijne zachte slips in haar assortiment. Bonus: schaf die gewoon al aan als je net zwanger bent! Want, de slips zijn zo gemaakt dat ze fijn meegroeien met je buik. Bijvoorbeeld door extra plooien aan de voorzijde. Daardoor blijft je slip fijn zitten, ook als je kindje lekker doorgroeit in je buik. Heel slim heeft Anita ook gezorgd voor een extra elastische been-inzet, waardoor je slip niet knelt rond je benen.

 

Anita Maternity, je beste vriendin tijdens en na de zwangerschap

We hebben je nu helemaal op die roze bestelwolk getild, natuurlijk komt dat ook door die fijne collectie van Anita Maternity. En ook voor deze lijn geldt weer: bestel je op werkdagen nog voor 16:00 uur dan zenden we je dat fijne setje dezelfde dag nog toe. Dreams do come true!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!