Wasvoorschriften

De juiste manier van wassen, drogen en opbergen van je lingerie en badmode zorgt voor een lange levensduur. Zo blijft je favoriete setje in topvorm:

 

BH's
Het beste voor je bh is handwas. Liever niet te enthousiast wassen en uitwringen. Dit beschadigd de elastische vezels. Ook kunnen de cups gaan rimpelen en de beugels vervormen.

    

 

Slips.
Wij adviseren je om slips op 30°C. te wassen. Bekijk het care-label op je artikelen of je op een lagere temperatuur of met een apart programma moet wassen. Was slips met kraaltjes of steentjes altijd in een waszakje. Een print blijft altijd het mooist als je de slip binnenstebuiten wast.

     

 

Badmode.
Was na iedere duik in het zwembad of in zee je zwemkleding met de hand. Gebruik hiervoor een fijn wasmiddel. Laat ze niet weken, dan kunnen contrastkleuren (bijvoorbeeld zwart/wit of rood/wit) eventueel doorlopen. Accessoires, indien mogelijk, altijd vóór het wassen van je zwemkleding verwijderen.

    

 

Opbergen.
De meeste vrouwen vouwen de cups in elkaar. Bij de voorgevormde bh's adviseren wij dit niet te doen, omdat de vulling van de cups dan sneller beschadigt. Tip: leg je bh's in de volle lengte in je kast.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!