Mila bikini met jetset allure

Ken jij Mila al? Mila badkleding is een oer-Nederlands merk met een internationale uitstraling. Dat is mooi, want we willen natuurlijk niet het cliché waarmaken van de Hollandse meid op het strand met tulpen, klompen en weten wij al niet meer van die kaasverzinsels. Ha, wij houden van internationale jetset allure! Alsof jij zo van je jacht in Saint Tropez afkomt, flaneer jij het terras van de beachclub op in je Mila bikini of badpak met bijpassende Mila badkleding. Ooh wat houden we van strandbedjes, waarop we verleidelijk liggen te zijn in bijpassende setjes!


Mila badkleding maakt je garderobe groter

Elk seizoen komt er een nieuwe Mila badmode lijn uit. Zo wordt je Mila badpak of bikini ineens meer dan  zwemkleding. Combineer je badkleding met een mooie kaftan zodat je direct na het strand, of de tuin, nog naar dat gezellige buurtfeestje kan. De ultieme verleidelijke beachlook creëer je met Mila in een handomdraai. Kan jij zonder zorgen op jacht naar de gebruinde beachboy of -girl date. Want je, Mila badkleding is zo comfortabel, dat kan bijna door voor verleidelijke bedkleding.

 

De Mila bikini voor alle maten

Mila is niet gemaakt voor de ieniemienie modelletjes dame. Mila is er voor echte mooie dames met een B- tot en met E-cup. Door de goede snit, mooie belijning en goede kwaliteit stoffen zorgen de Mila bikini’s en badpakken voor een goede pasvorm, welke vormen jij ook hebt. Met het kleine beetje hulp van de zachte cups en een stevige powernet voering over de gehele voorzijde om je kleine imperfecties te verdoezelen zul je er in een Mila badpak of tankini nóg beter uit zien. Verschillende halslijnen zorgen ervoor dat je reuze keuze hebt. Dus wil je een wat hoger gesneden bikinitop? Geen probleem. En onderling zijn de tops en bikinibroekjes apart te combineren. Zo stel je een fijn persoonlijk setje samen. Dutch Designers Outlet heeft de Mila badkleding ook nog eens in de sale, dus jij kan al die heerlijke maten zo online in de outlet kopen. Hoera voor DDO!

 

Winkel Mila badkleding snel online

Hoewel het fijn is om er uit te zien alsof je zo van je jetset jacht komt, wil je geen jetset prijzen betalen voor die fabuleuze badkleding. Dat hoeft ook niet want Mila badkleding is er voor een mooie prijs te koop bij Dutch Designers Outlet. Wat wel beroemd is, is de snelheid van Dutch Designers Outlet. Bestel jij op werkdagen voor 16:00 uur, dan wordt je pakketje dezelfde dag nog verzonden. Dat geld dat je bespaart door bij ons te shoppen, kan je mooi gebruiken voor ooit dat luxe jacht. Of nog een fijn setje in de sale natuurlijk…

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!