Zoekfilter

Authentieke Franse zeep

De Franse zeep die je bij Dutch Designers Outlet vindt zijn kleur en geurrijk. Scroll naar beneden en je ziet meteen dat de kleuren van onze digitale schappen afspatten. Natuurlijk zorgen we er voor dat deze kleur behouden blijft zodra hij bij jou thuis geleverd wordt. Dat doen we door ze donker en koel te bewaren en verpakken. Simpel maar zo effectief!

 

Wat in het digitale wereldje nog niet zo goed ontwikkeld is, is geuroverdracht. Hier komt een stukje inbeeldingsvermogen (of moeten we zeggen inruikingsvermogen?) bij te kijken. Want weet jij hoe kokos ruikt? Natuurlijk! Maar weet je dan ook hoe katoenbloemsem ruikt? Denk aan wasmiddel! Of wat dacht je van één van de vele fruitgeuren als PassievruchtAardbei en citroen die je ook als gastenzeepje kunt weggeven wanneer je logees hebt. Goed om er dan bij te vertellen dat de zeepjes dierproefvrij zijn: "getest op vrienden, niet op dieren".


Marseille zeep komt van oorsprong uit de Provence, Zuid-Frankrijk nabij de plaats Marseille. Het is authentieke, handgemaakte zeep op basis van plantaardige oliën zoals pamlolie, copra-olie en olijfolie. Het is een 100% plantaardige zeep op basis van 72% olie. Dierproefvrij!

De zeep is goed voor allerlei zaken, maar zeker niet beperkt tot:

 

Desinfecteren en Afwassen met Marseille Zeep

Schaaf wat Marseillezeep en los dit samen met huishoudazijn op in heet water. Tadaa! Jouw eigen niet-chemische desinfectiemiddel. Je hoeft het alleen nog maar in een spuitflesje te doen.

 

Wil je er mee afwassen? Geen probleem! Los de zeep in heet water op en voeg zuiveringszout toe: je hebt Marseille afwasmiddel in een oogwenk!

 

Als shampoobar en Scheerzeep

Behalve de huid, kun je de zeep ook prima gebruiken om de haren te wassen; het is als een shampoobar. Handig onder de douche; wrijf je haren er mee in en laat het lekker schuimen. Laat de geurende shampoo over het lichaam vloeien.

 

En voor de mannen: ja! De zeep is ook geschikt voor de baard. Heb je geen baard? Niets aan de hand! Los wat Marseille zeep op in heet water. Voeg wat drupppels kokosolie toe en je hebt een fantastische scheerschuim.

 

Tandenpoetsen met Zeep

Misschien niet de meest voor de handliggende optie. Maar tandenpoetsen gaat prima met deze zeep. Neem nu niet meteen een hap zeep, maar schraap de borstel over het blok. Voeg eventueel wat pepermuntolie toe om de zeepsmaak te verbloemen.

 

Antiprik

Wrijf de Marseillezeep op een muggenbeet en laat het indrogen. Dit kalmeert de jeuk en irritatie.

 

Vlekkenverwijderaar en Zeepwasmiddel

Terug naar de oorsprong. Wasmiddel. De hedendaagse Marseillezeep is daar nog steeds uitermate geschikt voor.


Maak de zeep wat nat en wrijf vlekken in kleding in met de Marseille zeep alvorens ze te wassen.

 

Marseille Zeep als Luchtverfrisser

Leg een blok Marseille zeep in de lingerie lade of de garderobekast. Motten vinden de geur helemaal niets terwijl jij iedere morgen weer geniet bij het opentrekken van de deur. Kies je voor een zachte Kamperfoelie of een wat sterkere Verveine geur? Heerlijk!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!