Zoekfilter

Witte body’s

Schoon, fris wit en stralend. Allemaal associaties die je krijgt bij de kleur wit. Een witte body geeft hetzelfde stralende gevoel. Jouw prachtige heldere lijnen van je lijf worden onderschreven door een witte body van kant of juist van een prachtige microstof. Dutch Designers Outlet heeft een collectie witte body’s waar je licht van in je hoofd wordt. Zoveel wit, dat spat van je scherm. Vang het licht en gooi het in je winkelmandje. Want naast licht en wit, is het vaak ook nog eens heel mooi geprijsd. Ijskoud de beste, roepen wij…

- 25%

Elbrina Valerie
Wit Body

39.99 29.99

Rosa Faia Grazia
Wit Body

99.95
- 25%

After Eden D-Cup & Up Mila
Wit Body

39.99 29.99
- 35%
- 35%

Rosa Faia Twin
Wit Body

89.95 58.47
- 35%

Rosa Faia Twin
Wit Body

92.95 60.42
- 35%

Anita Aerelle
Wit Body

104.95 68.22
- 30%

After Eden Basics Nature Friendly
Wit Body

34.99 24.49

Body’s van wit kant

Vaak vinden jullie zwart kant; sexy? Maar heb je weleens een body van wit kant aangehad? Dat is sexy lingerie op een ander niveau. Kijk bijvoorbeeld eens naar de LingaDore Snow White body, die zorgt ervoor dat je geen lampje meer aan hoeft te doen. Of de Mila wit body van After Eden D-cup and Up. Voordeel van die lace body in wit is dat het ook nog eens subtiel je mooie vormen een duwtje in de juiste richting geeft. Haal je mooi een wit voetje bij je partner toch?

 

Witte body’s met korte mouw

Witte body’s zijn als het aan ons ligt, een zomer musthave. Vaak zijn witte body’s heel back to basic. Maar er zijn ook uitbundige kanten en tule ontwerpen. Het is maar net waar je van houdt.

 

En met een witte body met een kort mouwtje ben je zo klaar om te gaan genieten van een zomerse dag. Je lijf zal je dankbaar zijn, want wit weerkaatst de warmte. Zo zie jij eruit als de coole sexy lady met een prachtige strakke body in een body. Voor onder een mooie zomerjurk zjin de corrigerende body’s in wit van Rosa Faia te gek. Of als jij al je mooie heuvels en dalen optimaal wil uitbuiten, ga dan naar buiten met een Anita witte body als basis. Wij weten zeker dat er rode koontjes ontstaan als jij zo geweldig strak tevoorschijn komt.

 

Super sexy witte body

Onthullend en verhullend tegelijk een super sexy witte lingerie vind je bij de enige echte oer-Hollandse outletstore: Dutch Designers Outlet. Met of zonder cups, met of zonder kant, maar allemaal stralend wit en onweerstaanbaar mooi. Wil je all the way en ook de billen stralend tonen? Kies dan voor een witte string body van Sapph. Wit is een perfecte basiskleur voor in je lingerie kast. Niet alleen als witte beha of wit broekje, maar zeker ook als een witte body. Dus dames, zorg ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt en als een echte Icequeen in een witte body naar buiten schrijdt. Dutch Designers Outlet helpt je daar heel graag bij, om zo bij jullie dat witte voetje te halen… Snap je?!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!