Zoekfilter

Anita badpakken, pakken je in

Anita, dat is dé naam die jij vanaf nu associeert met badpakken. Goed gestylde, fantastisch van pasvorm, voor jouw curvy figuur badpakken. Want daar is het merk Anita heel erg goed in. De badpakken zijn er voor de dames die gezien mogen worden en vooral voor die dames die er rondborstig voor uit komen alles te hebben waar een vol figuur trots op is. De badpakken van Anita kun je namelijk krijgen tot en met cup 100-E. en dan niet zomaar vormgegeven hè. Nee de designers snappen dat als jij een weelderige boezem en dito figuur hebt, dat je meer gebaat bent met een stevige, gevoerde stof, bredere bandjes en een goed zittend rug gedeelte. Anita wordt zo echt een zomerse vriendin.

- 40%
- 30%

Anita Beach Michelle
Zwart Badpak

89.95 62.97
- 40%
- 30%
- 30%
- 50%

Anita Beach Theresa
Zwart/Wit Badpak

89.95 44.98
- 50%

Anita Beach Michella
Zwart/Wit Badpak

99.95 49.98

Anita badpakken snijden hout

Anita heeft badpakken in een aantal mooie pasvormen en, zoals gezegd, voor de vollere dames onder ons. Daar zitten een aantal zeer ingenieuze dessins bij, neem bijvoorbeeld de Anita Beach Sosana, een badpak met aangesneden rokje. Zorgt ervoor dat je lijnen en vormen heel goed uitkomen. Dat komt door de slimme asymmetrische snit van deze dresskini, zoals dit ook wel wordt genoemd. Zo worden juist die rondingen die je net niet wil laten zien op een ideale manier verbloemd. Anita houdt wel van dit 'slimming effect'. Terwijl de ingewerkte softcups, de functionele voering en ook nog eens de verstelbare schouderbandjes en een verborgen slipje zorgen voor een bijzonder draagcomfort.

 

Anita badpak, je vriendin op het strand

Nu is het niet zo dat alle Anita badpakken voorzien zijn van een rokje hoor. Nee, ook diepe decolettes en uitdagende prints zijn heel salonfähig bij Anita badmode. Zo heeft het zwarte badpak met de fijne naam Anita Beach Michelle een prachtige lage halslijn. Want ja, als jij grote vriendinnen hebt, dan is Anita je grootste vriendin om deze dames goed in het zonnetje te zetten. Tot maar liefst cup 95-E kan jij dit prachtige Anita badpak aan. Dit model is corrigeren, heeft prachtige plooien over het hele lijfje, die mooi asymmetrisch (jawel weer dat trucje) over je lijf lopen. De rug- en beenlijn zijn niet al te hoog, waardoor alle ogen naar jouw sterke punten worden getrokken. Kortom, een heel fijn modelletje om te kennen, die Anita!

 

Curvy Anita badpak voor grote dames

Wij bij Dutch Designers Outlet zijn al lang fan van de Anita Beachwear en de Anita badpakken zijn daar een vast onderdeel in. Wil jij niet de hele dag bezig zijn met je buik inhouden, je borsten ophijsen, je billen goed verpakken? Dan is Anita je beste vriendin om mee op vakantie te nemen. Heel fijn, deze badpak dame past in je koffer en komt met meer. Dus ook twee Anita badpakken kunnen makkelijk mee. Kan jij je druk maken over cocktails, alle aandacht die je ongetwijfeld krijgt met zo’n lekker badpakje aan en over waar jij je curvy lijf aan het zwembad gaat draperen.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!