Zoekfilter

Rebelle Nachtmode

Sportieve lijnen en speelse motiefjes: het klinkt als je het hoort niet meteen als een recept voor geweldige nachtmode. Toch bewijzen de pyjama’s, negligés en andere creaties van Rebelle dat je je nachtleven met deze heerlijke designs een stevige positieve draai kunt geven. Als grootste online outlet voor lingerie, beachwear en nachtmode houdt Dutch Designers Outlet in elk geval een plekje vrij in bed voor de ontwerpen waar Rebelle de show mee steelt. Goed nieuws voor jou, want voor designer nachtkleding van dit kaliber hoef je met onze zachte prijsjes dus niet wakker te liggen.

Bekijk ook: Nachtmode van Pastunette | Sapph Lounge collectie | Soft-cup bh's | 


Een Rebelle pyjama is niet alleen voor ’s nachts 

Uiteraard steel je ‘s nachts de show in een pyjama van Rebelle. Het duurt meestal maar een nachtje voordat je je nieuwe aanwinst tot je favoriete nachtmode hebt gebombardeerd, en dan kun je de rest van je nachtgoed ook meteen helemaal achter in de kast leggen. Niet verbazend als je ziet – en vooral voelt – van wat voor heerlijke stoffen deze pyjama’s zijn gemaakt. Flanel, fleece en interlock houden je lekker warm in de meest barre winternachten, maar de soepele snit van Rebelle nachtmode betekent dat het altijd soepel valt zonder je te smoren onder de dekens, ook als je een woelige nacht tegemoet gaat. Op een vrije ochtend of in het weekend komt je pyjama pas echt optimaal tot z’n recht, want dan heb je een excuus om er de hele dag in rond te lopen. Kopje thee erbij, verwarming hoog en de deur op slot: zo lekker kan nachtgoed overdag zijn!

Of een Rebelle nachthemd voor ultiem comfort

Nog vrijer dan in een pyjamaatje voel je je in een Rebelle nachthemd. Deze heerlijke losse ontwerpen bedekken alles dat nodig is, maar dan zonder je van je ultieme gevoel van vrijheid te beroven. Het enige nadeel dat wij tot nu toe aan Rebelle nachtmode hebben kunnen ontdekken is dan ook het risico dat je gewoon geen kleren meer aan wilt. In dat geval scheelt het weer dat Dutch Designers Outlet van die lekkere zachte prijsjes aan je lekkere zachte nachtkleding hangt. Kun je mooi meteen twee setjes aanschaffen, zodat je er altijd eentje kunt dragen als de andere in de was zit! 

Begin je nacht goed met designer nachtgoed

Je merkt het: onze online outlet gaat een stapje verder dan alleen de mooiste en meest sensuele designer lingerie. Daarmee zeggen we trouwens niet dat een Rebelle pyjama er suffig uitziet: integendeel zelfs. Dat is het mooie van nachtkleding die door serieuze modeontwerpers wordt gemaakt, want met dit soort nachtgoed begin je elke nacht goed. Test het zelf, en kijk maar eens snel wat we allemaal voor moois op de planken hebben liggen om je slag te slaan met het meest betaalbare Rebelle assortiment dat je online of offline tegen zult komen.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!