Rode body’s

Zo nu en dan heb je behoefte aan wat vuur. Rode body’s zijn dan heel geschikt om die passie kracht bij te zetten. Van vurig rood tot sjiek bordeaux rood. Een body in rood voor dames is een krachtig statement, of jij nu een kleine vurige rooie bent, een statige blondine of zo’n prachtige brunette, rood staat iedereen. Zeg nu zelf, passie in je lingeriekast wordt toch een stuk duidelijker met zo’n mooie signaalkleur?

 

Het jaar is nog maar net begonnen en daarmee ligt februari - de maand van de liefde - op de loer. Je kunt natuurlijk rustig afwachten wat er op Valentijnsdag gaat gebeuren. Misschien ontvang je wel een rode roos van een geheime aanbidder of stuurt jouw partner een romantisch kaartje op. Je kunt ook de leiding nemen en jezelf in sexy Valentijns lingerie hullen. Dat is een cadeau voor zowel jezelf als je partner. Al is een partner niet perse een reden om sexy lingerie te dragen... ❤️

- 45%

Anita Ancona
Bordeaux Body

119.95 65.97
- 70%

Fuel For Passion Joy
Bordeaux Body

162.00 48.60

Body’s van rood kant

Wij zien een rode body van kant als een basis voor je lingerie uitzet. Zwarte body's, witte en rode: deze drie kleuren body’s zijn essentieel. Temeer omdat rode lingerie en dus ook een rode body onzichtbaar is onder witte kleding. Echt? Ja echt waar. Een rode body onder een witte jurk werkt beter dan een witte beha of een witte body. Je kunt all out gaan met een supersexy rode kanten body van After Eden, die zorgt voor het juiste kant op de juiste plekken. Je hoeft de verwarming niet meer aan te zetten als jij je toont in zo’n prachtig kanten rode body exemplaar. Help je het milieu ook nog een handje.

 

Bordeaux rode body’s, net zo lekker als de wijn

Bordeaux rode body’s, die zijn er voor de sophisticated dames met de heuvels en dalen als een Franse wijngaard. Smaakt net zo lekker en zet een stuk minder aan. Het prachtige merk Anita Lingerie heeft bijvoorbeeld de mooie Ancona bordeaux body. Een corselet met een stevige correctie, maar met het uiterlijk van een prachtige wijn, zachte glans, volle body en jij krijgt er subiet lange benen in. Iedere fijnproever noemt dit een top body. De driedelige cup met hoge steunfunctie zorgt dat jouw druiventrossen perfect in de zon blijven hangen, terwijl de vormende werking zorgt voor een glooiend heuvellandschap.

 

Een rode body voor je ronde vormen

Er zijn een paar merken die wij bij Dutch Designers Outlet voeren die prachtige body’s ontwerpen, ook in een van de vijftig tinten rood. Rood is immers de kleur van passie, liefde en vurige erotiek. Nou, daar lusten wij ook wel pap van… met rode goji-bessen! Fuel for Passion is zo’n prachtig Nederlands merk dat ook een hele mooie bordeaux rode body heeft ontworpen. Pure lol, en zo heet ie ook, die body: Joy. Een trendy push body waarmee jij de show steelt. Heeft weinig om het lijf, maar dat is ook precies de bedoeling! Show jij maar eens waarom jij het vuurtje graag opstookt.

 

Kortom, bovenstaand vurig pleidooi voor de rode body, als dan niet met kant is omdat wij vinden dat je, naast zwart en wit, ook de rode kant van je body moet kunnen omarmen. Doen wij er een leuke korting bij, dan denken wij zomaar dat er toch wat vuur uit de sloffen komt, al rennend naar de winkelwagen. Doe je dat voor 16:00 uur op een werkdag, dan sturen wij met passie je pakje dezelfde dag nog op weg naar jou. Kan jij alvast voor de haard gaan liggen.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!