Zoekfilter

LingaDore Daily lingerie

Met LingaDore Daily lingerie lanceert dit heerlijke merk een modelijn waarmee je met gemak elke collectie compleet maakt. De casual ontwerpen die de boventoon voeren in deze collectie brengen je precies wat je als drukke vrouw van vandaag nodig hebt: alle elementen om elke dag opnieuw fantastische combinaties te dragen. Zo maak je dus de beste diverse mix & match lingerie. Dit zijn casual classics die niet alleen heerlijk aanvoelen tijdens een drukke dag op je werk of thuis, maar ook een geweldige look neerzetten waar je de hele week mee vooruit kunt. Zo helpt de grootste lingerie outlet van het land je aan een eigen topcollectie met de nieuwste LingaDore Daily lingerie voor topprijsjes. 

Bekijk ook: Dames Lingerie | LingaDore voorgevormde BH | LingaDore Push Up BH | LingaDore Strings | Basics


Laat je mooiste kant zien met LingaDore Daily Lace

LingeDore is een modern designershuis, maar dat betekent nog niet dat hier niet met klassieke elementen wordt gespeeld. LingaDore Daily Lace staat voor lingerie voor iedere dag, voor elke vrouw, met een speels gebruik van kant als tijdloze eyecatcher. Zo kun je letterlijk dag in, dag uit je beste kant laten zien. In deze lingerielijn vind je alles dat een vrouw van vandaag nodig heeft, van basics tot LingaDore strings en een LingaDore voorgevormde bh voor elk moment van je week. De vriendelijke prijsjes staan eigenlijk niet in verhouding tot de heerlijke comfortabele kwaliteit, zeker niet bij onze lingerie outlet, maar dat hoeft natuurlijk niemand te weten...

Mix match lingerie

Met mix match lingerie bedoelen we dat LingaDore Daily lingerie zo gemakkelijk onderling te combineren is, dat je eigenlijk nooit uitgekeken raakt op de mogelijkheden. De collectie is ontworpen met een duidelijke kijk op het geheel, dus je mag naar hartenlust spelen met de vrolijke kleuren die de slips, strings, de beroemde LingaDore push-up bh’s en al het andere moois dat LingaDore Daily lingerie voor je in petto heeft.

Het juiste accent op je natuurlijke schoonheid

LingaDore Daily Lace lingerie is bedacht vanuit het idee om voor zo veel mogelijk verschillende vrouwen een ideale pasvorm te creëren. Soepele schouderbandjes en bh’s met speciale elastische delen bovenaan de cup werken mee met jouw vormen en zorgen daardoor voor een aangename pasvorm voor borsten van alle groottes en vormen. De hipsters, shorties en strings uit de LingaDore Daily lingerie lijn zetten dat comfortabele gevoel nog een stapje verder door, want de keuze van materialen en een uitgekiend lijnenspel accentueren de vrouwelijke rondingen op een sexy manier, maar zonder te overdrijven. Zo kom je met onze selectie supercomplete LingaDore Daily Lace lingerie altijd heel voordelig op je voordeligst voor de dag.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!