Zoekfilter

Lingadore Daily Lingerie

Met LingaDore Daily lingerie lanceert dit heerlijke merk een modelijn waarmee je met gemak jouw collectie compleet maakt. De casual ontwerpen die de boventoon voeren in deze collectie brengen je precies wat je als drukke vrouw van vandaag nodig hebt: alle designs om elke dag opnieuw fantastische combinaties te dragen. Zo maak je dus de beste mix & match lingerie. Lingadore Daily brengt casual classics die je niet voelt tijdens een drukke dag op je werk of thuis, maar ze geven je ook een geweldige look waar je na werktijd mee vooruit kunt. De grootste lingerie outlet van het land helpt je aan een eigen topcollectie met de nieuwste LingaDore Daily lingerie voor sale prijzen.


LingaDore Daily Full Coverage Lace
Camel Soft-Cup bh

44.95

LingaDore Daily Basic
Camel Voorgevormde bh

39.95

LingaDore Daily Moulded Beugel
Illusion Blue Soft-Cup bh

44.95

LingaDore Daily Full Coverage Lace
Illusion Blue Soft-Cup bh

44.95

LingaDore Daily Uni Fit Plus Bra
Illusion Blue Voorgevormde bh

44.95

LingaDore Daily Basic
Illusion Blue Voorgevormde bh

39.95

LingaDore Daily Moulded Beugel
French Vanilla Soft-Cup bh

44.95

LingaDore Daily Full Coverage Lace
French Vanilla Soft-Cup bh

44.95

LingaDore Daily Uni Fit Plus Bra
French Vanilla Voorgevormde bh

44.95

LingaDore Daily Basic
French Vanilla Voorgevormde bh

39.95
- 30%

LingaDore Daily Moulded Beugel
Burlwood Soft-Cup bh

39.95 27.97

Het juiste accent op je natuurlijke schoonheid

LingaDore Daily Lace lingerie is bedacht vanuit het idee om voor zo veel mogelijk verschillende vrouwen een ideale pasvorm te creëren. Soepele schouderbandjes en bh’s met speciale elastische delen bovenaan de cup werken mee met jouw vormen en zorgen daardoor voor een aangename pasvorm voor borsten van alle groottes en vormen. De hipsters, shorties en strings uit de LingaDore Daily lingerie lijn zetten dat comfortabele gevoel nog een stapje verder door, want de keuze van materialen en een uitgekiend lijnenspel accentueren de vrouwelijke rondingen op een sexy manier, maar zonder te overdrijven. Zo kom je met onze selectie supercomplete LingaDore Daily Lace lingerie altijd heel voordelig op je voordeligst voor de dag.

 

Lingadore Daily in de mix en match

LingaDore Daily lingerie is zo gemakkelijk onderling te combineren, dat je eigenlijk nooit uitmixt raakt. De collectie is ontworpen met een duidelijke visie op onderlinge combinaties, dus ga naar hartenlust spelen met de vrolijke kleuren die de slips, strings, de beroemde LingaDore push-up bh’s en al het andere moois dat LingaDore Daily lingerie voor je in petto heeft.

 

Laat je mooiste kant zien met LingaDore Daily Lace

LingeDore is een modern designershuis dat speelt met klassieke elementen. LingaDore Daily Lace staat voor lingerie voor iedere dag, voor elke powergirl. Een speels gebruik van lace, lees kant, is hier de tijdloze eyecatcher. Zo kun je letterlijk dag in, dag uit je beste kanten benadrukken. In deze lingerielijn vind je alles wat een lady van vandaag nodig heeft, van basics tot LingaDore strings, te combineren met een LingaDore voorgevormde bh. De vriendelijke prijsjes staan eigenlijk niet in verhouding tot de heerlijke comfortabele kwaliteit, zeker niet bij onze lingerie outlet, maar Dutch Designers Outlet maakt je gewoon heel graag blij met topkwaliteit. En als je op werkdagen door onze site browst (bijvoorbeeld in je lunchpauze) en bestelt voor 16:00 uur dan doen wij je pakje diezelfde dag nog op de post.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!