Zoekfilter

Sapph Lingerie

Als het best een beetje sensueel en zwoel mag zijn, maar ook gewoon lekker moet zitten voor alledaags gebruik, dan biedt Sapph lingerie je een lekkere match voor elke stijl. Bovendien ben je daarmee als designer brand natuurlijk ook een prima partner voor Dutch Designers Outlet. Logisch, want als je de grootste online discounter binnen onze landsgrenzen wilt blijven – en dat willen we – dan zet je je beste beentje voor om een goed uitgeruste Sapph outlet te blijven. Daarom bezorgen we onze Sapph lingerie vlot en voordelig aan de voordeur van elke vrouw die graag haar beste beentje voor zet, maar dan wel in stijl.

Bekijk ook: Sapph Samples | Sapph Beach | Sapph Super Sexy | Sapph Flash | Sapph Grote Maten


Een Sapph string is groots in klein design 

Met een Sapph string straal je de vrouwelijk kracht en het zelfvertrouwen uit waar het dit door en door Nederlandse designershuis altijd om te doen is geweest. De nieuwe collecties leggen daar nog eens extra de nadruk op, met Sapph lingerie in knallende kleuren en lekkere wilde patroontjes. Je zou misschien niet denken dat zo’n kleine Sapph string staat voor zo’n enorme berg ontwerperservaring, maar zodra je in je Sapph ondergoed rondloopt voel je wat we bedoelen.

Jouw online Sapph outlet

Natuurlijk mag niet iedereen zich zomaar een echte Sapph outlet noemen. Achter zo’n titel schuilt niet alleen een hele hoop ervaring met deze designers, maar ook een collectie Sapph bh’s en slips, een Sapph body assortiment, en dan nog een selectie Sapph beach badmode waar je gewoon nooit op uitgekeken raakt. Wij hebben Sapph lingerie voor elke maat en voor iedere gelegenheid op voorraad, dus we weten wat we zeggen als we ons bij Dutch Designers Outlet zo durven te noemen. Oh, nog één belangrijk detail: een Sapph outlet ben je natuurlijk alleen als je al dat moois alleen verkoopt tegen de allerscherpste prijsjes. Kijk maar eens even rond, dan zie je dat we ook daar geen woord te veel over hebben gezegd.

Sapph ondergoed en meer

Als we het hebben over Sapph lingerie, dan is er altijd een risico om te kort door de bocht te gaan. De totale collectie Sapph ondergoed is bijna te breed en divers om in één keer te overzien. Wat dacht je van de speciale Sapph Black lijn, of de uiterst smaakvolle Curvy collectie? De Sapph Beach bikinisets zijn ook een klasse apart, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de Sapph lingerie voor heren die ook steeds populairder blijft worden. Ach, weet je: eigenlijk moet je het gewoon even met eigen ogen gaan bekijken, en met je eigen lijf voelen, want het mooie van onze outletformule is dat er niet alleen voor iedereen de juiste Sapph lingerie, maar ook nog de juiste designer discountprijzen tussen zitten! 

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!