MISSYA

Op maandagochtend sta je ’s ochtends voor de spiegel in een degelijk lingeriesetje en denkt, “ik mis iets”. Wij weten wat jij mist: de topkwaliteit en luxe van het Deense MISSYA lingerie. Dát wordt een leuke (werk)week; op maandagochtend ben je de verleidelijke dame, op dinsdagochtend een sexy vergadertijger en woensdag de hot mama. Elke dag verleid je met MISSYA lingerie. Dutch Designers Outlet weet dat je MISSYA mist en heeft deze heerlijke lingerie voor een zacht prijsje in haar webshop. Zo draag jij een top designermerk, voor een bottom price…dát wil je toch niet missen!


- 60%
SALE - Dump
- 60%

Missya Teena
Crème Soft-Cup bh

39.99 16.00
- 60%
- 60%
SALE - Dump
- 60%
SALE - Dump
- 60%
- 60%

Missya Thyra
Zwart Voorgevormde bh

39.99 16.00
- 60%

Sexy Missya bh’s en slips

Het oog wil ook wat, dus gooi jij je kantooroutfit ’s avonds met een zwier in de hoek en laat je MISSYA lingeriesetje shinen in de slaapkamer. Je kunt alle kanten op met MISSYA. Letterlijk, want wat een keuze in verschillende uitvoeringen van kant. Comfortabel heeft er nog nooit zo lekker uitgezien. MISSYA heeft een reuze keuze, dus draag de ene dag een beugelloze bh, de volgende dag een push-up bh en voor een mooi silhouetje onder je favo T-shirt kies je voor een voorgevormde bh. Hou je van een lekker setje, combineer je sexy MISSYA bh met een bijpassende string of slip. Laat je liever je unieke creativiteit spreken? Geen probleem bij Dutch Designer Outlet: je kan alle prints, kant en kleuren combineren. Speels, verleidelijk, luxe én comfortabel. Je gaat nooit meer mis met MISSYA.

 

Sensuele nacht- en badmode van Missya

Kan je overdag MISSYA niet meer missen, haal dan de hele nacht door met dit beeldige merk. MISSYA is jouw nachtmode -date in de slaapkamer. Wij weten zeker dat je partner er geen bezwaar tegen heeft dat je MISSYA iedere nacht draagt. Hopelijk is je partner nooit jaloers, want ook met MISSYA badmode steek jij je beeldige vormen ook op het strand of in het zwembad niet onder stoelen of banken. Badpakken, bikini’s, you name it, we sell it. En dat voor enorm lage prijzen en verleidelijke kortingen. Dat wordt een heerlijke zomer!

 

Kom Missya lingerie online shoppen

Psst...tijd om weer heel even uit de MISSYA droom te ontwaken om deze prachtige collectie niet te missen. En dat hoeft ook niet, want als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, dan pakken we MISSYA vandaag voor je in en heb je jouw favoriete verleidingen snel in huis.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!