Zoekfilter

Brunotti boxershorts

Misschien sta je ervan te kijken: Brunotti, een surfmerk, in de collectie van de grootste lingerie outlet van Nederland en België? Jazeker, want wie denkt dat Brunotti alleen surfer gear ontwerpt, die heeft een fashion update nodig! De Brunotti sale selectie die je hier vindt bewijst dat verstand van ondermode en een sportieve kijk op het leven een prima combinatie zijn, dus surf eens op je gemak door onze Brunotti collectie heen!Brunotti boxers voor comfort onder alle omstandigheden

Als je kiest voor Brunotti boxers, dan weet je dat onder die stof niet alleen een waardevol stuk van je anatomie schuilgaat, maar ook een hele wereld aan ervaring met prestaties onder extreme omstandigheden. Als je namelijk begint vanuit de blik waarmee een surfer de wereld ziet, dan ga je automatisch voor materialen en ontwerpen die flink tegen een stootje kunnen. Wat Brunotti boxershorts zo bijzonder maakt is de middenweg die het merk heeft gevonden tussen extreem duurzame stoffen en bestendige ontwerpen aan de ene kant, en ultiem draagcomfort aan de andere kant. Als je op het punt staat om die reusachtige omkrullende golf te pakken, dan wil je geen naad voelen die scheef over je linkerbil loopt, en dat begrijpen ze bij Brunotti gelukkig dondersgoed. Zelfs als je nog nooit een surfplank van dichtbij hebt gezien is het een geruststelling om te weten dat je Brunotti underwear alles perfect op z’n plaats houdt.

 

Brunotti ondergoed scoor je voordelig bij Dutch Designers Outlet

Wat is er nou mooier dan een superstrak aansluitend stuk herenondermode van absolute topkwaliteit? Precies: datzelfde stuk top fashion, maar dan met extra korting! Dutch Designers Outlet weet precies wat er moet gebeuren om de grootste merken binnen te slepen voor de kleinste prijsjes, dus ook voor je Brunotti underwear ga je geen betere deals vinden dan in ons assortiment. Ons complete aanbod en onze vlijmscherpe prijzen zorgen ervoor dat het gewoon onverstandig is om in de winkel op zoek te gaan. Met het grootste gemak kiezen uit een enorm divers aanbod vol topmerken, snel en gemakkelijk thuisbezorgd, en dat tegen zulke strakke prijzen: daar ga je toch gewoon de deur niet meer voor uit? Welnee, neem het er maar lekker van, want hier bestel je je nieuwste Brunotti boxershorts vanuit je luie stoel, desnoods in je ondergoed!

 

Strak en toch soepel in je eigen Brunotti shorts

Eigenlijk mag het wel duidelijk zijn waarom Dutch Designers Outlet gewoon een Brunotti menswear collectie in huis moet hebben. Brunotti klinkt misschien Italiaans, en dat was de oorspronkelijke oprichter ook, maar het modehuis begon pas echt te lopen toen het in ons eigen Scheveningen neerstreek. Nu Brunotti een wereldberoemd Nederlands modemerk is willen we niet meer anders, want zo strak en toch zo soepel, dat vind je alleen in een Brunotti boxer met een zee aan surferservaring verwerkt in het design. Dat merk je meteen, of je nu op je racefiets zit, in de sportschool staat te beulen, of gewoon onderweg naar je werk in de auto zit. Hoe jouw dagelijkse ritme er ook precies uitziet, in een Brunotti boxershort merk je dat sportief, strak en soepel in geen enkele lifestyle de (surf-)plank misslaan!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!