Sapph body’s

Sapph body’s, net zo stout als de Sapph lingerie die je gewend bent van dit eigenwijze en oer Hollandse merk. Sapph is bij Dutch Designers Outlet één van de basismerken. We verkopen Sapph body’s met hoge kortingen. De body’s van Sapph zijn niet alleen verleidelijk lekker geprijsd, ze zorgen er ook nog eens voor dat jouw verleidelijk lekkere lijf er goed verpakt bijloopt. Dat kan je wel aan dit ondeugende en sappige merk overlaten.

Geen lijf zonder Sapph body

Hoe voel je je vandaag? Een beetje vampy? Of meer down to sexy Earth? Of gewoon, gewoon lekker?! Voor ieder mood heeft Sapph een body. Voor als je eens een keer in één keer klaar wil zijn met je ondergoed. Of voor als je even sexy onder een colbertje een mooi kantje wil laten uitpiepen. Of voor als je gewoon geen zin hebt in een beha en een broekje van Sapph. Kan, mag…Hebben we ook hoor. We hebben Sapph body’s in zwart (heel veel zwart), roze, khaki maar wel allemaal anders. Of in maagdelijk wit, voor je Mooie-Maria-Mood. En je kan gewoon niets mis gaan met een Sapph body.

 

Ieder huisje een Sapph drukknoop body kruisje

Wat is er nu zo fijn aan een Sapph body? Welnu, dat leggen we je bij Dutch Designers Outlet maar wat graag uit: Sapph Lingerie is een merk waarmee jij je vampy girl kan laten zien. Terwijl je wel een goede basis aanhebt. Da’s één. Een body is een kledingstuk waarmee je eventuele mindere punten net even mooi bedekt, terwijl je gelijk in één keer wel een goed ondergoedsetje aan hebt. Das twee. Je hoeft je ook niet druk te maken of er een beha of broekje wel bij elkaar past. Bij een Sapph body, bij elke merkbody trouwens, heb je je top en broekje, tadaaa, gelijk aan. En last but not least: de body’s sluiten met een paar drukknoopjes oftewel drukkertjes in het kruis. Altijd handig, want bij het toiletteren hoef je je dan niet uit je body te wurmen. Tot slot, een body zit gewoon altijd goed in je broek of rok of legging. Kruipt niet op, trekt niet omhoog. Hoe fantastisch is dat?

 

Sapph body met lange mouw, kan ook bij jou

Een Sapph body is supertrendy en dus hartstikke makkelijk zoals we net hebben uitgelegd. Vaak hebben de Sapph body’s een lange mouw. Maar ook een kort mouwtje of een body met sexy bandjes behoort tot de mogelijkheden. In de maten small tot extra large, de body’s van Sapph zijn gemaakt voor alle vrouwen. Zoals het merk zelf zegt: Alle vrouwen verdienen het om zichzelf Sapph te gunnen! Vaak besteed je net te weinig tijd om even goed te winkelen naar jouw perfect lingerie, maar bij ons kan je uren genietend shoppen, gewoon vanuit je luie stoel.

 

Sapph body’s met kortingen sappig in je kast

Sapph is een merk dat het leuk maakt om te shoppen. Door de grote keuze is het lingeriemerk Sapph bij veel vrouwen populair. Wij van Dutch Designers Outlet begrijpen dat. Alle vrouwen verdienen een mooie korting op hun Sapph body! Wij bieden je Sapph body’s voor de meest sappige prijzen en met een fijne korting tot wel 60%. Supersnel op naar je Sapph body dus! Vul je kast met deze sexy en lekkere body’s, zo heb je altijd iets om te dragen naar elke speciale gelegenheid!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!