A Fish Named Fred

A Fish Named Fred boxershorts is een mooie naam voor heren die graag tonen dat zij de vangst van de dag zijn. Of de vangst van het jaar. Met de eigenzinnige prints op de boxershorts en de gave slogan Quite a Catch op de band, vang je je billen in een boxershort van een origineel Nederlands merk dat wereldwijd wordt verkocht. En die eigenzinnige naam? Die blijft hangen, net als een goede hit. En een hit ís het, die Fred! Dus gooi de lijnen uit en vang zo’n kekke boxershort. En nee, je loopt niet rond in een vissenshirt, boxer of pyjama. Dit merk heeft muziek in zich!A Fish Named Fred heren pyjamabroeken

Een pyjamabroek van A Fish Named Fred is er een om meer me te doen dan onder de dekens te kruipen. Heren, deze broeken zorgen ervoor dat jouw bedtijd prettijd wordt! Deze unieke en exclusieve pyjamabroeken met prints onderscheiden zich heel duidelijk van de andere herenpyjama’s op de markt. Precies de reden waarom Dutch Designers Outlet dit merk wilde vangen om permanent op te nemen in haar lingerie en ondermode merken. Want de heren willen ook weleens eens bij een goed merk aanhaken, ja toch?!

 

Hoe vang jij een goede loungebroek van Fred?

Wees niet bang, je hoeft geen wormen te steken om een lekker A Fish Named Fred loungebroek om je haakje te slaan. Wat we je al laten zien bij de pyjamabroeken, geldt ook voor de loungebroeken: onderscheidend, vrolijk en een heerlijk stukje anders! Deze vis zwemt rond in meer dan dertig landen en ook televisie- en filmsterren dragen heel graag de eigenwijze mode van A Fish Named Fred. Als jij een fervente Amerikaanse-seriekijker bent, herken je misschien wel de A Fish Named Fred ontwerpen. Want je ziet gelijk dat een T-shirt, loungebroek of boxershorts van dit opvallende merk is.

 

Fishen in je T-shirt

Inmiddels wil jij natuurlijk ook een bijpassend T-shirt bij je A Fish Named Fred pyjamabroek of boxershort. Snappen wij, want hallo, je moet natuurlijk wel helemaal in stijl zijn om de dames aan de haak te slaan. Dus gooi je netten uit in een T-shirt van A Fish Named Fred en wees voorbereid om een stroom van fijne dames en heren binnen te hengelen. Je bent er ook zeker van dat deze opgeviste partners houden van een vrolijke noot. Anders waren ze niet in je netten verstrikt geraakt.

 

A Fish Named Fred vang je bij Dutch Designers Outlet


Dit fantastische merk heeft muziek in zich. De oprichters houden van goede rock ’n roll en dat verwerken ze in de collecties. Alle items van A Fish Named Fred vertellen een verhaal. Storytelling staat aan de basis van dit merk. En Dutch Designers Outlet houdt van merken met een goed en muzikaal verhaal. Dus hoogste tijd om dit merk op te nemen in de uitgebreide heren mode en ondermode collecties van Dutch Designers Outlet. Hengelen naar een goede aanbieding hoeft niet, deze website zorgt altijd voor een goede prijs. Zwem eens even lekker rond in de mooie collectie van A Fish Named Fred en als je op werkdagen voor 16:00 je kommetje….eh mandje afrekent, dan gaat ie dezelfde dag mee met de postbode. Dat doen we uiteraard niet in een krant. Deze vis wordt goed verpakt!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!