Pastunette nachtmode die overdag ook de bom is

Pastunette laat zien dat een lekkere luie look eigenlijk ook super elegant kan zijn. Dát zoeken we in deze dagen toch?! Even zoomen of facetimen zonder je heerlijke nachthemd te moeten verwisselen voor iets netters? Dat kán echt met Pastunette. Geloof ons, zij rekken de grenzen flink op als het om het vakgebied van de nachtmode gaat. Want de nachthemden, dames pyjama’s en jumpsuits van dit modehuis weten feilloos een combinatie te vinden tussen comfortabel, lekker én mooi. Pastunette stelt zichzelf als doel het ontwerpen van de meest vrouwelijke nachtmode collecties die je je maar wensen kunt. Bij Dutch Designers Outlet zijn de creaties van Pastunette dan ook graag geziene gasten, zeker nu steeds meer vrouwen ontdekken hoe mooi en heerlijk comfortabel in een enkel design samen kunnen komen.


In een Pastunette nachthemd wordt je nacht vanzelf een slaapfeestje

Het is helemaal waar dat de meeste vrouwen kiezen voor een Pastunette nachthemd of ander slaapgoed omdat ze gewoon zo comfortabel mogelijk willen slapen. Op zich een prima keuze, maar de mooie manier waarop Pastunette met het ontwerpen van nachtmode omgaat maakt van elke nacht automatisch een klein slaapfeestje. Dat ligt deels aan de zachte, soepele stoffen waarmee deze firma werkt. Het heeft misschien nog wel meer te maken met de manier waarop de nachthemden van Pastunette stuk voor stuk op de mooiste jassen, japons en jurken lijken te zijn gebaseerd. Helemaal niet erg, vinden wij, want wat kan het nou voor kwaad om vlak voordat je je bedje in stapt nog even een piepklein zwierig rondedansje door de badkamer te doen? Slapen in een echte baljurk is voor niemand een pretje, maar nachtgoed waarin je je op een bal waant, daar word je toch gewoon gelukkig van?

 

In een Pastunette pyjama stel je je dag het liefst nog even uit.

Een Pastunette pyjama is op zijn eigen manier net zo’n feestje als de rest van de collectie nachtgoed van dit merk die je op de planken van Dutch Designers Outlet vindt. De vrolijkste bloemmotiefjes lachen je tegemoet als je voor een printje kiest, maar ook de effen ontwerpen zijn in al hun slimme eenvoud sterke staaltjes van modeontwerp. Of je nu gaat voor een pyjama met boordjes voor dat extra warm ingepakte gevoel, of juist liever iets draagt dat losjes om je lijf valt voor een luchtig gevoel, met Pastunette kun je altijd op je eigen manier uitkijken naar een lekker nachtje slaap. Dat betekent natuurlijk heerlijk uitgeslapen wakker worden, maar wacht nog even voordat je je pyjama uitdoet! Waarom? Nou, gewoon: omdat je met Pastunette nachtmode het liefst zo lang mogelijk wacht totdat je je dagelijkse kloffie weer aan moet trekken. Zet dus nog maar even rustig een kopje thee en geniet van designer nightwear – als je het een beetje slim speelt is het zó weer avond.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!