Zoekfilter

Shiwi Badmode

Gefeliciteerd! Je zoekt naar de beste zwemkleding en strandmode die ons land te bieden heeft, maar wel voor de beste prijs die je kunt vinden, dus kom je vanzelf uit bij de grootste outlet in lingerie en badmode van Nederland en België. Op Dutch Designers Outlet zie je alles van de grote merken die ons kikkerlandje beroemd hebben gemaakt op internationaal modegebied. Als het gaat om badmode mag Shiwi in ons rijtje zeker niet ontbreken, want hier komen al tientallen jaren designer zwembroeken, badpakken en bikini's vandaan waar jaren inzicht en ervaring voor nodig zijn!

 

Bekijk ook: Alle Bikini's | Bikini broekjes | Badpakken | Tankini's


- 60%
- 60%
- 60%
- 60%
- 60%
- 60%

Shiwi Bars
Wit/Zwart Bikini Set

34.95 13.98

Shiwi badmode voor bodemprijzen

We merken het bij Dutch Designers Outlet elk jaar opnieuw: zodra de eerste tekenen op de komst van het voorjaar wijzen en er een voorzichtig lentezonnetje om de hoek komt kijken, beginnen onze trouwe klanten steeds vaker naar onze collectie designer badmode te kijken. Het is natuurlijk slim om je ook op modegebied alvast een beetje voor te bereiden op die strandvakantie die je aan het boeken bent, dus we geven je graag de ruimte met onze collectie Shiwi badmode, waarmee je meteen één van de paradepaardjes onder de Nederlandse designers te pakken hebt. Extra lekker natuurlijk om zulke kwaliteit bij Dutch Designers Outlet te scoren, want alleen hier zie je dit niveau tegen kortingsprijzen die je tot wel 85% op de normale prijs kunnen schelen!

In elke koffer past Shiwi badmode

Als wij je een vakantietip zouden geven, dan zouden we je niet gaan vertellen aan welk strand je moet gaan liggen dit jaar, maar wel in welke beach fashion je dat het beste kunt doen. Hoewel er veel Nederlandse spelers op de markt aanwezig zijn, heeft de badmode van Shiwi toch een speciaal plekje verdiend in onze vakantie top tien. We vinden dan ook niet dat dit modehuis overdrijft als ze zichzelf The Sunshine Brand noemen, want deze ontwerpers leven voor de zomerzon! Elk jaar brengen ze een nieuwe collectie uit met Shiwi badmode die tegelijk vernieuwend en robuust is. Sinds de oprichting van het merk is innovatie een belangrijke steunpilaar voor alle Shiwi badmode gebleven, omdat deze specialisten constant hun ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden en de laatste ontwikkelingen wat lichtgewicht, sneldrogende en oerstevige vezels betreft.

Daarmee maakt Shiwi badmode die eigenlijk haast te lang mee blijft gaan: deze zwembroeken, bikini's en badpakken zijn zo slijtvast dat je lang kunt wachten totdat je weer eens een nieuwe aan mag schaffen! Dan komt het dus echt goed van pas dat bij Dutch Designers Outlet ook Shiwi badmode spectaculair voordelig uit kan pakken, want hier koop je gewoon twee setjes Shiwi badmode voor de prijs van één exemplaar in de normale winkel.

Geeft niets dat je nog geen nieuwe nodig hebt: koop er gewoon lekker eentje extra voor hetzelfde geld! En als je echt denkt dat je jezelf daar geen plezier mee doet, nou, dan scoor je toch gewoon nog wat Shiwi badmode voor manlief of de kinderen? De collectie is uitgebreid genoeg om voor het hele gezin iets moois te bieden, dus vul al je koffers met Shiwi badmode, dan zitten jullie in elk geval goed deze zomer - en ook nog wel een paar zomers daarna, waarschijnlijk!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!