Shiwi Badmode

Gefeliciteerd! Je zoekt naar de beste zwemkleding en strandmode die ons land te bieden heeft, maar wel voor de beste prijs die je kunt vinden, dus kom je vanzelf uit bij de grootste outlet in lingerie en badmode van Nederland en België. Op Dutch Designers Outlet zie je alles van de grote merken die ons kikkerlandje beroemd hebben gemaakt op internationaal modegebied. Als het gaat om badmode mag Shiwi in ons rijtje zeker niet ontbreken, want hier komen al tientallen jaren designer zwembroeken, badpakken en bikini's vandaan waar menig fashionista voor krom ligt. Jij niet, want jij shopt bij DDO!


- 80%
SALE - Dump
- 80%
SALE - Dump

Shiwi Gaby
Zwart/Geel Bikini Set

34.95 6.99
- 80%
SALE - Dump
- 80%
SALE - Dump
- 80%
SALE - Dump

Shiwi Bars
Wit/Zwart Bikini Set

34.95 6.99
- 80%
SALE - Dump
- 80%
SALE - Dump

Shiwi Bars
Wit/Zwart Bikini Set

34.95 6.99
- 80%
SALE - Dump

Shiwi Bars
Bikini Set

34.95 6.99
- 80%
SALE - Dump

Shiwi badmode voor bodemprijzen

Soms laat het voorjaar op zich wachten, maar bij de meeste dames en heren gaat het in maart toch wel kriebelen en willen we aan de slag om er in badpak, bikini of zwembroek fijn uit te zien. Ook al komt het nog met bakken uit de lucht, een mooi setje badkleding zorgt direct voor een zomerse stemming. Beter natuurlijk, want zodra dat voorzichtige lentezonnetje om de hoek komt kijken, ben jij al voorbereid! Dus heel goed dat je nu al naar onze collectie designer badmode zoekt en surft. Het is natuurlijk slim om je ook op modegebied alvast een beetje voor te bereiden op die strandvakantie die je aan het boeken bent, dus we geven je graag de ruimte met onze collectie Shiwi badmode, waarmee je meteen één van de paradepaardjes onder de Nederlandse designers te pakken hebt. Extra lekker natuurlijk om zulke kwaliteit bij Dutch Designers Outlet te scoren, want alleen hier zie je dit niveau tegen kortingsprijzen die je tot wel 85% op de normale prijs kunnen schelen! Kan je mooi weer een extra cocktail voor drinken op vakantie. Wel een paar ook…

 

Shiwi badmode past in elke koffer

Wij geven eigenlijk dé vakantietips waar je het hele jaar wat aan hebt. Niet de meest begeerlijke bestemming, maar in welke beach fashion je het beste kunt verschijnen. Want zeg nou zelf, in je tuin wil je er toch ook goed uitzien. Zeker voor die nieuwe leuke buurman of -vrouw! Shiwi verdient bij Dutch Designers Outlet een speciaal plekje verdient in onze vakantie top tien. Dit modehuis noemt zichzelf The Sunshine Brand, perfect gevonden,  want deze ontwerpers leven voor de zomerzon! Elk jaar brengen ze een nieuwe collectie uit met Shiwi badmode die tegelijk vernieuwend en robuust is. Sinds de oprichting van het merk is innovatie een belangrijke feature voor alle Shiwi badmode. Echt, deze specialisten houden constant hun ogen en oren open voor nieuwe mogelijkheden en de laatste ontwikkelingen wat lichtgewicht, sneldrogende en oerstevige vezels betreft.

 

Shiwi, ijzersterke badmode

Daarmee maakt Shiwi badmode die, volgens ons een beetje té, lang mee blijft gaan. De Shiwi zwembroeken, Shiwi bikini’s en Shiwi badpakken zijn zo slijtvast dat je deze heel lang in je kast houdt. Dan komt het dus echt heel lekker uit, dat je bij Dutch Designers Outlet ook Shiwi badmode spectaculair voordelig kan inslaan, want joh, je koopt hier gewoon twee setjes Shiwi badmode voor de prijs van één exemplaar in de normale winkel.

 

Wij vertellen niemand dat je eigenlijk geen nieuwe bikini of zwembroek nodig hebt. Koop er gewoon lekker eentje extra voor hetzelfde geld! En als je echt denkt dat je jezelf daar geen plezier mee doet, nou, dan scoor je toch gewoon nog wat Shiwi badmode voor manlief of de kinderen? De collectie is uitgebreid genoeg om voor het hele gezin iets moois te bieden, dus vul al je koffers met Shiwi badmode, dan zitten jullie in elk geval goed deze zomer - en ook nog wel een paar zomers daarna, waarschijnlijk!

 

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!