LingaDore Body’s

Wat zeg je, wist je niet dat LingaDore lingerie ook body’s heeft ontworpen? Zeker wel. We hebben een paar hele fijne modellen body’s van dit prachtige Hollandse lingeriemerk op de kop kunnen tikken. De body’s van dit mooie merk vind je onder de noemen LingaDore Daily. Dit merk zorgt ervoor dat jij dagelijks niet alleen comfortabele lingerie draagt, maar ook prachtige mooie ontwerpen op je geweldige body kan dragen. De body’s uit het LingaDore assortiment verrassen door de mooie snit, prachtige basisvormen en comfortabele stoffen.

LingaDore Daily basic body’s

Zoals de naam hier al doet vermoeden, dit is dagelijkse kost voor je lingeriekast. De LingaDore body’s zijn echte basics voor je kast. Een item dat je outfit altijd afmaakt. Niet weten wat je aan wilt trekken is er vanaf nu niet meer bij. Met de LingaDore Daily basis body’s kan je altijd de kast uitkomen. Natuurlijk zijn deze mooie body’s er in de kleuren wit en nude maar hebben we ook zwarte body's. En als echte basics kun je deze heerlijke body’s dragen op je spijkerbroek of onder een colbert of lekker overhemd. De basis moet goed zijn, LingaDore Body’s zorgen voor een prefecte basis. En Dutch Designers Outlet zorgt ervoor dat jij die basis van je snel kan uitbreiden.

 

LingaDore viert haar Anniversary met kant

Niet alleen heeft LingaDore basic body’s in het assortiment. Ter gelegenheid van het vijftien jarige bestaan van LingaDore, hebben zij ook een hele fijne verjaardagslijn, oftewel een Anniversary lijn gelanceerd. En dat is toch echt wel de kers op de toch al mooie LingaDore taart. Kosten noch moeite zijn gespaard om eens spetterende designs van kant te maken. Zo is er de Anniversary body in adembenemend zwart kant. En als je echt all out wil gaan, dan surf je nu naar de LingaDore Black Incence zwart/goud body. Met een strakke pasvorm, smalle bandjes en een mooi slipmodel waar je prachtige billen prima in vertoeven. Geen cups, geen voering, je kan alles showen in deze mooie body’s. De achterzijden is al net zo mooi. Echt: jouw supersexy lijf verdient een super sexy LingaDore body, vier het mee!

 

Ben je meer van licht en luchtig? Dan is de LingaDore Snow white body echt iets voor jou. Verhullend en onthullend tegelijk, zorgt deze prachtige sneeuwwitte body voor een stralend begin van je aankleeddag.

 

Een LingaDore body verveelt nooit

LingaDore Lingerie body’s heb je niet voor even, je gaat er heel lang mee doen. De uitstekende kwaliteit van dit prachtige merk zorgt ervoor dat je body urenlang in zo’n body kan vertoeven. Al denken wij zomaar dat je bedpartner er vooral opwindende gedachten bij krijgt, dus die body kan ook zo weer uit zijn. Doordat de body’s van LingaDore allemaal zijn gemaakt met handige drukknoopjes in het kruis, is de body gemakkelijk aan- en ook weer uit te trekken. Of niet helemaal uit te trekken…dat laten we aan jullie ondeugende mind over.

 

En natuurlijk ben je gewend van ons dat we die mooie LingaDore Lingerie en dus ook de body’s aanbieden voor fijne kleine prijzen. Dus snel naar Dutch Designers Outlet voor de body van de maand!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!