Zoekfilter

Badmode op haar best

Dutch Designers Outlet is er voor meer dan alleen lingerie en nachtmode. We bouwen namelijk al jaren aan een collectie heerlijke badmode, al was het maar omdat je er aan de rand van het zwembad best net zo goed uit mag zien als in je slaapkamer of onder je mooiste jurk. Het is sowieso niet zo vreemd dat we als grootste lingerie outlet van Nederland en omstreken af en toe een duik in de dames badmode nemen, want beachwear en underwear liggen gewoon in elkaars verlengde. Als zoveel van de grote lingeriemerken hun eigen lijnen met bikini’s en badpakken uitzetten, wie zijn wij dan om daar tegenin te gaan?

LingaDore Beach Carol
Cobalt Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Carol
Cobalt Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Carol
Khaki Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Carol
Khaki Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Tropic Floral
Wit/Print Voorgevormde Bikinitop

49.95

LingaDore Beach Shine Brighter than the Sun
Hot Pink Bikini Set

59.95

LingaDore Beach Nectar The Colour of Joy
Peach Pink Bikini Set

59.95

LingaDore Beach Blue Stripes
Blauw/Wit Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach flowers All Over
Zwart/Wit Voorgevormde bh

59.95

LingaDore Beach Palm Leaf
Blauw/Print Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Fishbone
Ivoor/Print Voorgevormde Bikinitop

59.95

Bomain Structure Dot
Blauw/Wit Bikini Set

64.99

Bomain Luxury Stripe
Ivoor/Print Bikini Set

59.99

Zwemkleding waar dames in gezien mogen worden

Er is natuurlijk nog een overeenkomst tussen badmode voor dames en de beste lingerie sets: het zijn allebei vormen van designermode die je alleen op speciale momenten aan de wereld laat zien. Des te belangrijker dus dat jouw beach outfit straks gewoon schreeuwt om een beetje aandacht, zodra die zon gaat schijnen. En wij hebben precies die mooie en opvallende badcollectie bij Dutch Designer Outlet, met de perfecte zwemkleding voor dames waarin jij de ster van het strand bent.

 

Alle grote merken badmode vind je hier

LingaDore Beach badpakken, Sapph bikini’s, of een lekker setje van Marlies Dekkers: alle grote spelers uit de lingeriewereld hebben een manier gevonden om hun ideeën naar dames badmode te vertalen. Dat is goed nieuws voor jou, want nu kun je voor je beachwear kiezen uit dezelfde enorme diversiteit aan prints, kleuren, materialen en designs als je voor lingerie gewend bent. Nog mooier: wij zitten er weer bovenop en gebruiken ons instinct voor aangename prijsjes, dus ook onze outletprijzen zie je terug in onze dames badmode. Alsof onze setjes voor op het droge nog niet spetterend genoeg waren...

 

De mooiste dames badmode voor zomers met fashion

Of je nu snel even een lekkere tankini wilt scoren, of juist al dagen op zoek bent naar die ene speciale bikinitop voor je aankomende strandvakantie, wij helpen je altijd aan dames badmode van de grootste kwaliteit, maar dan wel tegen de kleinste prijsjes. Bij Dutch Designers Outlet mag je rekenen op de lekkerste sneldrogende stoffen, pasvormen die de nadruk op al de juiste plekken leggen en natuurlijk de meest zomerse, tropische en warmbloedige prints en dessins om de show mee te stelen. We houden onze collectie steeds fris en actueel, dus als je benieuwd bent in welke heerlijke dames zwemkleding jij deze zomer bruin ligt te bakken, plons dan vooral even door onze nieuwe collectie heen!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!