Badmode sale

Als je een badmode sale zoekt, zit je op deze pagina en bij Dutch Designers Outlet goed! Want wát een variatie aan badmode voor sale prijzen vind je hier! Een goed begin van je strandvakantie, want met deze prijzen hou je geld over voor een lekkere cocktail, die je natuurlijk drinkt in je nieuwste aanwinst van Dutch Designers Outlet. Koop gewoon een paar setjes, voor iedere cocktail een andere bikini. Hoe posh!

- 50%
- 50%

LingaDore Beach Eivi
Zwart/Wit Voorgevormde Bikinitop

52.95 26.48
- 50%

Rosa Faia Beach Daisy
Blauw/Print Voorgevormde Bikinitop

79.95 39.95
- 50%

Rosa Faia Beach Federica
Blauw/Print Soft-Cup Bikinitop

69.95 34.98

Badmode sale scoor je bij ons

We hebben natuurlijk niet zomaar een badmode sale. Dit is dé fashion outlet van de Lage Landen. Dus hier scoor je gegarandeerd de mooiste merken voor echt hele fijne en kleine prijzen: Sapph, Bomain, Nickey Nobel en ook Shiwi voor de meiden. Geloof me, je bent zo uren aan het shoppen en dan alleen al op deze uitverkoop pagina. Sale shoppen was nog nooit zo leuk. En makkelijk, want je hoeft er je bank niet meer voor te verlaten. Wel even je bankrékening checken voordat je los gaat. Alhoewel, dit gaat je niet meer geld dan dat van een goed badpak kosten. Kan je heel prima verklaren thuis.

 

Badmode outlet? Bikini, tankini of badpak mee!

Wat is nu het voordeel van zo’n badmode outlet? Nou…heb je even? Dat zijn er namelijk best heel veel: Laten we starten met de vakantiestress: al die beachwear past mákkelijk in je koffer. En eenmaal uit de zee of het zwembad, droogt het zo weer op. Een mooi badpak is op meerdere manieren te dragen. Scoor er bijvoorbeeld een mooie short in de sale bij om een sportief boulevard setje te hebben of kijk nog even in deze badmode sale of er nog een mooie beach dress van bijvoorbeeld Sapph bij zit. De bikini’s zijn onderling ook prima te combineren voor extra setjes, heel fashionable. En tot slot, heb je je een beetje teveel tegoed gedaan op het terras aan de cocktails, mocktails of biertjes? Dan koop je gewoon ook nog even een tankini, om dat buikje mooi te verdoezelen.

 

De perfecte badmode scoor je voor uitverkoop prijzen

Dutch Designers Outlet staat natuurlijk al bekend om zijn lage prijzen. Maar in de badmode outlet is het helemaal te gek. Ben jij wel te porren voor 70% of 80% korting en kijk je niet op een badmode setje meer of minder? Of ben je de regen in het Hollandse zat en wil je gewoon de hele winter naar de Costa del Sol? Dan zeggen wij: inslaan en vervolgens lekker je vleugels uitslaan. Shop snel die laatste lekkere badmode items voor spotprijsjes en jij ligt er dadelijk bij als de Imelda Marcos van de badmode: teveel is nooit teveel. Bestel op werkdagen voor 16:00 uur en we zorgen dat je pakket diezelfde dag nog met de postbode mee gaat!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!