Strapless bh

Ga voor een strapless zomer en koop je strapless beha in bij ons. Waarom? Wij hebben het grootste assortiment andere soorten beha’s in de Lage Landen. Zoveel fijne beha’s zonder bandjes vind je nergens anders. Denk maar eens aan prachtige merken zoals After Eden, LingaDore, Royal Lounge of Cybèle. Laat je niet afleiden door de bandjes op de foto’s, die kunnen er namelijk een, twee, drie, hop af! Dat is het voordeel van een strapless beha: je hebt eigenlijk de mogelijkheid om je beha op meerdere manieren te dragen.

- 50%

After Eden Anna
Aubergine Voorgevormde bh

34.99 17.50
- 50%

After Eden Anna
Aqua Voorgevormde bh

32.99 16.50
- 50%

Royal Lounge Lingerie Star
Zwart Voorgevormde bh

49.99

Royal Lounge Lingerie Star
Sunkiss Voorgevormde bh

49.99

Royal Lounge Lingerie Magic
Sunkiss Voorgevormde bh

59.99

Royal Lounge Lingerie Magic
Zwart Voorgevormde bh

59.99

Royal Lounge Lingerie Magic
Fumee Voorgevormde bh

59.99
- 70%
- 65%

After Eden Basics Elle
Zwart Voorgevormde bh

34.99 12.25
- 65%

After Eden Basics Elle
Wit Voorgevormde bh

34.99 12.25

De strapless beha geeft je eindeloze mogelijkheden

De eindeloze variaties met een strapless beha geven een boost aan je outfits. Want je hoeft je beha niet meer te dragen met bandjes, je kan ook kiezen voor 1 bandje, want dat staat wel funky bij bepaalde tops. Of kies jij voor een betoverend decolleté met een totaal bandloze balconette beha. Alles blijft mooi op de plek, terwijl jij je strapless top rockt. Toch liever bandjes? Dat is dus geen probleem met onze strapless beha collectie.

 

Strapless voor effortless comfort

Geef je ondergoedlade een boost met de mooie strapless beha’s die je met korting koopt bij Dutch Designers Outlet. Als je nu denkt, die zijn er alleen maar in kleine maten, nou dan vergis je je. De strapless bh koop je met korting van cup B tot en met cup E. dus ook jouw prachtige vriendinnen kunnen de zwaartekracht makkelijk tarten met de strapless beha’s van onder andere After Eden. We hebben deze beha’s met en zonder kant, als T-shirt bh of als een mooi sexy model met een fijne stof bedekt.

 

Straples beha met pakkende kortingen

Wij zijn natuurlijk niet voor niets Dutch Designers Outlet. Al het Nederlandse ondergoed, en nog iets meer, pak je bij ons mee met een uitzonderlijk lekkere korting. De kortingen in onze lingerie uitverkoop zijn perfect en geven je precies dat voordeel waar je naar op zoek bent. Helemaal voor jou, zo’n fijne strapless beha, met en zonder bandjes te dragen. Shop ze nu en draag ze dezelfde week nog, als je tenminste op werkdagen voor 16.00 bestelt. Ben je in het weekend aan het winkelen op onze fijne site? Dan verzenden we je bestelling de eerstvolgende werkdag. Lekker toch!?

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!