LingaDore slips

Op zoek naar de ideale slip? Zoek niet verder, want op deze pagina hebben we heel overzichtelijk alle LingaDore slips voor je op een rij gezet. Daarnaast zijn deze LingaDore slips ook nog eens heel fijn afgeprijsd. Genoeg redenen om eens rond te kijken. Mocht je nog verder willen kijken dan hebben we ook slips van After Eden, Sapph, Anita Lingerie en Marlies Dekkers.

LingaDore Magic
Slip

29.95

LingaDore Daily Maxi Slip
Port High Brief

21.95

Een variatie aan slips van LingaDore

Wij zijn gek op slips van LingaDore. Want zeg nu zelf, dat is toch de basis voor je garderobe. Het eerste wat je aantrekt als je uit je bed stapt is toch een onderbroekje. Je slipt zo je slip in zeg maar. Maar iedere dag hetzelfde is ook zo saai. Daarom hebben de ontwerpers van LingaDore een hele variatie aan verschillende slips ontwikkeld. Van lage heupslips tot aan hoge tailleslips en van mooi kant tot aan superbasic.

 

Tailleslips of heupslips, Lingadore heeft het

Het goede nieuws is dus, goedkoop en topkwaliteit kunnen prima samengaan. Lingadore slips met kortingen tot wel 70% is geen uitzondering op deze website. Voor iedere dag een andere slip, zodat je nog eens aan een andere slip kunt denken. En met de prijzen die Dutch Designers Outlet biedt, kan je ook rustig variëren. Een kantenslip is bijvoorbeeld een mooie sexy toevoeging aan je ondermode garderobe. Probeer eens een sexy rode tailleslip van kant. Gegarandeerd dat je jezelf sexyness verbaasd in de spiegel aankijkt, en de achterkant is ook nog eens prachtig. Ben jij een echte basic tijger? Dan hebben we zwart, wit en huidskleur genoeg op voorraad. Dus voor jouw nieuwe favoriete slip van LingaDore, ga je fijn een assortimentje bij Dutch Designers Outlet scoren.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!