Marlies Dekkers sexy lingerie setjes

De naam Marlies Dekkers is synoniem voor mooie designlingerie. Stoer en sexy tegelijk. De sexy lingerie sets van Marlies Dekkers zijn anders dan anders. Verwacht geen ruches, kantjes of strikjes, in ieder geval niet waar je ze verwacht. Marlies heeft de lingeriewereld decennia geleden al een nieuw gezicht gegeven. Dit mooie design lingeriemerk geeft je een stoer, onbevreesd gevoel. Sexy lingerie van Marlies is één van de merken die wij al jaren met veel plezier verkopen. Want zij blijft vernieuwen en blijft ervoor zorgen dat alle vrouwen zich mooi, sterk en sexy voelen in haar ondergoed designs.

- 50%

Marlies Dekkers Femme Fatale
Groen Voorgevormde bh

139.95 69.98
- 50%

Marlies Dekkers Femme Fatale
Groen Push Up bh

139.95 69.98
- 20%

Marlies Dekkers Space Odyssey
Paars Push Up bh

89.95 71.96
- 20%

Marlies Dekkers Space Odyssey
Paars Voorgevormde bh

89.95 71.96
- 50%

Marlies Dekkers Petit Point
Marine Blauw Voorgevormde bh

99.95 49.98
- 40%

Marlies Dekkers Siren of the Nile
Zwart Voorgevormde bh

119.95 71.97
- 60%
- 40%

Marlies Dekkers Wing Power
Zwart Wireless bh

139.95 83.97
- 40%
- 60%
- 60%

Sexy Marlies Dekkers

Ondermode is bij Marlies een waar woord. Deze ontwerpster verstaat haar vak. Zij begrijpt dat een sexy Marlies Dekkers set perfect moet passen, mooi moet staan en comfortabel moet zitten. En zij begrijpt ook dat je weleens iets anders wil dan alleen maar zwarte kant. Kijk maar eens naar de collectie met de details als de ouderwetse herenbretels als bandjes, de mooie stoffen waarvan de cups zijn gemaakt en het lijnenspel waardoor je mooie curves nog beter uitkomen. Het is lingerie waarin je gezien mag worden.

 

Mooie Marlies Dekker lingerie

Wij zijn gek op de mooie sexy lingerie ontwerpen van Marlies Dekkers. Zoals al gezegd, wij verkopen de sexy Marlies setjes al jaren. Het lijnenspel, de extra bandjes en de mooie details die juist te zien zijn als je bovenkleding aan hebt, we houden ervan. Mooie Marlies Dekkers lingerie koop je daarom bij ons altijd voor mooie prijzen in. Design voor iedereen, is ons motto. En dan richten we ons wel op de sexy ondermode. Niet alleen sexy, ook comfoprtabel, degelijk en praktische lingerie verkopen wij graag. We zijn nu eenmaal gek op goed ondergoed!

 

Sexy designlingerie Van Marlies koop je bij Dutch Designers Outlet

Omdat het leven al duur genoeg is, zorgen wij dat je Marlies Dekkers sexy setjes in kan kopen met prettige kortingen. Niet alleen de sexy lingerie van Marlies verkopen we graag, ook vind je bij ons Marlies Dekkers badmode. Zo ben je niet alleen stoer, sexy en onbevreesd onder je dagelijkse outfit, maar spring je ook heel lekker rond in de branding, terwijl het design je omringt. We willen dat je snel van je nieuwe setjes kan genieten. Daarom zorgen wij ervoor dat als je op werkdagen voor vier uur bij ons bestelt, dat je pakketje diezelfde dag nog wordt ingepakt en met de post meegaat.

 

Heel fijne sexy sets van Dekkers

Volgens ons hebben we je nu alle redenen gegeven om eens lekker te gaan shoppen op onze website. Mooie design lingerie, sexy setjes, fijne badmode. En met mooie kortingen, kleine prijzen en een snelle verzending. Tijd om met onbevreesde stoerheid aan het shoppen te gaan en wat lekkere Marlies Dekkers sexy sets in te slaan!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!