Freegun Boxershorts

Als je niet bang bent voor een beetje blits achter de rits, dan zit je sowieso goed met ons Freegun ondergoed. Maak ruimte in je kast voor kleuren, prints en dessins die bijna je broek uit knallen, want saaie boxershorts zijn echt nergens meer voor nodig nu Dutch Designers Outlet dit wervelende merk in huis heeft gehaald. Met Freegun underwear tover je niet alleen een glimlach op elk gezicht zodra je je broek laat zakken: het is ook nog eens een stuk echte Franse designer ondermode. Dat betekent dus gegarandeerd comfort - niet voor niets een Frans woord – en een modieuze look waar niets op aan te merken valt!


- 30%
SALE - Dump

Freegun boxershort

Je nieuwe Freegun boxershort gaat de komende tijd de lat een stukje hoger leggen in je onderbroekenla, let maar op. Met hun vlammende kleurcombinaties en de geniaal gevonden prints stelen ze de show tussen je normale boxers. Dikke kans dat je die liever in de la laat liggen dus. Gelukkig maar dat ’s lands grootste outlet in designer lingerie de prijzen van Freegun ondergoed aangenaam laag weet te houden. Het wordt gewoon een kwestie van snel en gemakkelijk online bestellen, net zo lang totdat je hele garderobe uit Freegun boxershorts bestaat. Voor de prijs hoef je het bij ons in elk geval niet te laten, waarmee je gevoel van comfort natuurlijk alleen maar groter wordt.

 

Freegun ondergoed

Freegun ondergoed is meer dan alleen maar extreem goed ontworpen boxershorts. In onze collectie kom je ook Freegun micro shorts tegen, superstrak uitgelijnd en met dezelfde fabelachtige keuzes als het gaat om de mooiste prints die direct alle aandacht opeisen. Wie denkt dat Freegun alleen heren ondergoed bedenkt heeft het mis. De dames worden gelukkig niet overgeslagen: er kan misschien iets minder kleurenpracht op het oppervlak van een hipster of slip, maar dat houdt deze designers niet tegen. Daarmee wordt de echte vraag dus of jij je laat tegenhouden... Niet door de prijs, want daar zitten we bovenop. Aan de prints kan het ook niet liggen, want alle helden uit je favoriete comics zijn van de partij, net als tropische Jamaicaanse en Braziliaanse kleuren, sportieve thema’s en al je lievelingsdieren. Als je houdt van lingerie met lef, zet dan je aarzelingen opzij en laat je maar eens lekker gaan in onze collectie vol sensationele Freegun boxers en ander ondergoed!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!