Stormen Boxershorts

Wil jij nieuwe boxershorts dan zijn er twee eigenschappen écht belangrijk: het moet heerlijk zitten én een mooi design hebben. Goed nieuws voor jou, dan ben jij bij het merk Stormen aan het juiste adres.


Bamboe Boxershorts

Alle Stormen boxershorts zijn gemaakt van bamboe. Stormen is een merk voor de man die een verantwoord en duurzaam product wil, maar ook houdt van kwaliteit en design. Daarom hebben de boxers van Stormen een uniek dessin aan de linker zijkant.

 

Boxershorts gemaakt van bamboe hebben vele voordelen ten opzichte van katoen, het valt zacht en soepel om de huid en je voelt direct het verschil met katoen. Het is ademend en neemt 3x zoveel vocht (zweet) op als katoen, waardoor het zeer geschikt is voor sporters. Het is hypoallergeen en antiallergisch en dus uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het is hygiënisch door de antibacteriële stof die bamboe bevat en onaangename geuren voorkomt. Het is thermo regulerend en isolerend en draagt juist koel in de zomer, en warm in de winter. Bamboe textiel kan gewoon in de wasmachine, bij voorkeur niet hoger dan 40 graden, en liever geen wasverzachter gebruiken, en mag ook gewoon in de droger.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!