Zoekfilter

HOM ondergoed voor comfort

Hallo heren, welkom weer! Wat goed dat je voor HOM ondergoed bij Dutch Designers Outlet shopt. Jij hebt de beste site voor HOM ondergoed voor mannen gevonden. Van alle HOM verkooppunten is Dutch Designers Outlet zeker één van de voordeligste. Dat weet jij, als man die een neus heeft voor goede spullen, natuurlijk allang. Sterker nog, jij hebt je vrienden en vriendinnen attent gemaakt op deze fijne site waar je regelmatig  een goede HOM ondergoed aanbieding vandaan haalt. Ze noemen je niet voor niets de ondergoedkoning van de vriendenkring!


HOM Kim
Zwart Micro Trunk

45.58

HOM Nairobi
Zwart Shirt

49.95

De verleidelijke man van HOM

Als koning wil jij natuurlijk wel dat jouw onderdanen, we bedoelen die beneden de gordel, koninklijk verpakt zijn. In ieder geval met koninklijke stijl. Wij vinden dat wij naast al die prachtige dames, ook de fijne mannen van deze wereld van perfect ondergoed moeten voorzien. Als er een merk is dat zorgt voor een ‘royaal’ verpakt kruis, is het HOM wel. HOM heeft een hele mooie temptation lijn uitgebracht. Daarin brengen zij zachte microfiber stoffen, subtiele patronen en mooie lijnen bij elkaar in een lijn van ondergoed voor heren dat met recht verleidelijk is.

 

Subtiel en royaal met lef, de Hom collectie

Nee, je hoeft geen temptation island-fan te zijn voor deze collectie. Dat is iets te recht door zee voor jou van koninklijke ondergoedbloede. Laten we zeggen dat deze collectie juist de subtiele verleider in je losmaakt. Jij als ondergoedkoning houdt van subtiele hints en daar hoort een boxershort, slip of, als je je mooie kadetten ook koninklijke aandacht wil geven, een HOM string bij. De HOM collectie ondergoed voor mannen heeft alle stijlen in huis en Dutch Designers Outlet heeft deze stijlen in de HOM ondergoed sale voor jou. Als dat geen royaal aanbod is?!

 

Hom ondergoed shop je bij Dutch Designers

Shop nu alle stijlen HOM ondergoed voor mannen bij Dutch Designers Outlet. Je onderdanen worden er blij van en je partner is blij verrast wanneer deze onder je strakke pak, fijne jeans of goede korte broek ook nog eens een fantastisch goede smaak in ondergoed ontdekt. Dus hup, in de koets en naar Dutch Designers Outlet, dan zit jij er voortaan prinsheerlijk bij. Bestel je op werkdagen voor 16.00, dan wordt het pakje met royale zwier dezelfde dag nog verzonden.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!