Emporio Armani Lingerie

Er zijn een paar merken op de wereld waar zelfs de grootste designer lingerie outlet van Nederland en België soms even stil van wordt... Één van die zeldzame brands is zonder meer Emporio Armani. We slaan telkens weer steil achterover van de stijl en klasse die de lingeriecollecties van Armani neer weten te zetten. Ook al hebben we standaard meer dan 10.000 topartikelen op voorraad: bij ons blijft op de bovenste plank altijd een plekje gereserveerd voor deze onderkoning van de ondermode!


- 25%

Emporio Armani Seduction
Rood Push Up bh

65.00 48.75
- 25%
- 25%
- 25%

Emporio Armani Pizzo d'Oro
Perzik Push Up bh

65.00 48.75
- 25%

Emporio Armani Velvet
Zwart/Goud Voorgevormde bh

54.95 41.21
- 30%
PROD.AND - SupportLevelLow

Emporio Armani Armani Sport
Coral Voorgevormde bh

54.95 38.47
- 30%
PROD.AND - SupportLevelLow

Emporio Armani Armani Sport
Grijs Voorgevormde bh

54.95 38.47
- 30%
PROD.AND - SupportLevelLow

Alleen nog maar Emporio Armani

Emporio Armani lingerie is echt een categorie op zich. Ja, Dutch Designers Outlet specialiseert zich in designer ondermode van eigen bodem, en ja, we zijn trots op onze topontwerpers, maar nee, hier kunnen we toch werkelijk niet omheen. De schijnbaar moeiteloze manier waarop Emporio Armani slips, push-up bh's, boxershorts en slips ontwerpt die wereldniveau uitstralen terwijl ze totaal niet schreeuwerig en over the top zijn is fenomenaal. We kennen vrouwen die niets anders meer aan willen nadat ze dit ongeëvenaarde merk eenmaal hebben geprobeerd - behalve als het echt koud is; dan dragen ze er met moeite een broek en een shirt overheen!

 

Ongelooflijke lingerie

Praktische dameslingerie blijven maken terwijl je op het allerhoogste niveau werkt, dat is de uitdaging waar Emporio Armani met elke collectie opnieuw de tanden in zet. Het gekke is dat het nog lukt ook. Met de Emporio lijn richt Armani zich compleet op vrouwelijk schoon en alles dat daar een extra nadruk op kan leggen, maar wel altijd subtiel en met grote klasse. Heerlijke soepele katoensoorten met ongelooflijk goede pasvormen blijven maar van de ontwerptafels rollen. Of je nu een fanatieke sporter bent of iemand die de hele dag onbezorgd door moet buffelen, of gewoon knettersexy voor de dag wilt komen zonder het er te dik bovenop te leggen: Emporio Armani is er altijd voor je. Een chique look met geraffineerde materialen, maar altijd draagbaar, praktisch en gemaakt om van te houden - dit modemerk willen we nooit meer kwijt.

 

Armani houdt wereldklasse bereikbaar

Je zou na deze lovende woorden kunnen gaan denken dat dit soort lingerie niet is weggelegd voor mensen met een normaal budget. Goed nieuws: je zit er flink naast! Armani lingerie is natuurlijk hoogwaardig designermateriaal, maar er wordt altijd gelet op een eindresultaat dat voor iedereen bereikbaar blijft. Bovendien ken je Dutch Designers Outlet inmiddels een beetje: wij blijven stug vasthouden aan Hollandse prijsjes; ook als we de grootste spelers van de business in huis willen halen. Of nu zoekt naar die ene vrouwenboxer of precies die soft-cup bh die jou altijd goed voor de dag laat komen: hier vind je altijd wat je zoekt, wat je budget ook is. Kijk maar eens rustig rond in ons Emporio Armani assortiment, want bij ons vind je de grootste merken van de wereld tegen de kleinste prijzen van Nederland en België.

 

Een blijvende impact

Met boegbeelden als Victoria Beckham en Rihanna in de stallen kent inmiddels iedereen de klassiekers van deze lingeriekrachtpatser. De trofeeënkast in het hoofdkwartier liegt er dan ook niet om: met Emporio Armani lingerie van Dutch Designers Outlet draag je topniveau tegen bodemprijzen. We kunnen het eigenlijk niet beter onder woorden brengen dan de manier waarop ondermode-opperhoofd Giorgio Armani het zelf ooit zei: "Elegantie draait niet om opvallen: het gaat erom dat je herinnerd wordt." Reken maar dat het gevoel van deze lingerielijnen je altijd bij zal blijven - en de aanblik ervan zal de gelukkige toeschouwer ook nog heel lang blijven heugen...

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!