Basis ondergoed

Veelgestelde Vragen

Waarom bh dragen

Een goed zittende bh draag je ter ondersteuning van je borsten. Het kan je hiermee helpen lichamelijke klachten zoals nek- en rugpijn te voorkomen. Een goed zittende bh geeft geen striemen of schuurplekken.

service

Als je basis maar goed is, dan komt de rest ook in orde. De start van de dag is toch dat je uit bed, in je ondergoed stapt. Een goede basisslip, een top passende bh en dat alle dagen in de week. Maar denk ook eens aan shirts en hemden, heren ondergoed zoals boxershorts en heren onderbroeken. Dat is de basis voor elke heer van stand. Wij hebben al deze items van alle Nederlandse topmerken. Nu goed, ook een paar buiten Holland. Denk aan Sapph, Marlies Dekkers, Charlie Choe, After Eden en Muchachomalo.

After Eden Basics SHIRLEY
Zwart Voorgevormde bh

39.95

After Eden Basics SHIRLEY
Wit Voorgevormde bh

39.99

After Eden Basics SHIRLEY
Powder Voorgevormde bh

39.99

After Eden Basics Sophia
Powder Voorgevormde bh

29.99

After Eden Basics Sophia
Wit Voorgevormde bh

29.99

After Eden Basics Sophia
Zwart Voorgevormde bh

29.99
- 20%

Rosa Faia Twin
Zwart Body

94.95 75.96

Als de basis maar goed is

Laten we beginnen bij de basis. Voor elke dame en heer is een basisset lingerie of ondergoed een must. Een set wit ondergoed, zwart ondergoed en nude ondergoed zorgt al voor de perfecte basis. Daarnaast kan je ook kiezen voor extra slips bij je hemd of bh. Denk aan een string, een brazilian en als je als dame in een van ‘die dagen van de maand’ zit, hebben we ook prettig zittende menstruatieslips. Met deze kleuren ondergoed als basis, kan jij al een heel eind komen tijdens de eerste aankleedronde.

 

Lingerie in de basis

Weet jij dat als je lingerie goed past en lekker zit, dat je kleding ook veel beter staat? Want je ziet geen lijnen, knellende bandjes of elastiek dat zorgt voor hobbels en bobbels. Lees onze blogs maar eens door als je maatadvies nodig hebt. Of check onze maattabel. Een goede maat is de basis voor je basis ondergoed. En dat het er ook een beetje prettig uitziet is mooi meegenomen. Dus kies in de basis voor een kantje, een randje of een mooi tule stofje. Ja ook de heren kunnen los gaan, met een fijne short van Muchachomalo in eens een ander tintje. De basis is dan dik in orde.

 

Dames- en heren ondergoed

Voor damesondergoed én heren ondergoed dat goed zit en de basis voor je garderobe vormt, moet je bij Dutch Designers Outlet zijn. Zij geven namelijk op alle bekende kwaliteitsmerken een hele fijne korting. Waardoor de basis nog net een beetje beter zit. Koop daarom je basis ondergoed met kortingen tot wel 70% in onze sale. Dat hoeft overigens nietaltijd iin de sale, want Dutch Designers Outlet heeft altijd fijne kortingen. Dus of je nu voor zwart, wit, nude of iets frivoler gaat, zorgt dat het past en zorgt dat je basis goed is! Dan zorgen wij dat je het lekker nsel in huis hebt!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!