Peter Domenie Partykleding

Voor party kleding moet je bij de enige echte Nederlandse fetish designer zijn, Peter Domenie. Al meer dan 25 jaar maakt Peter kleding voor de internationale party scene. Zijn ontwerpen zijn bekend bij alle mensen met een voorkeur voor sexy en unieke ontwerpen. Peter maakt onder andere prachtige transparante, lederlook en lak tops, rokken en jurken voor dames.

 

Niet alleen de kleding, maar ook de stoffen ontwerpt Peter Domenie vaak zelf. Alle stoffen zijn van topkwaliteit. Peter Domenie (en ja, hij bestaat écht!) is bekend als merk in binnen- en buitenland. Maar wat wij van Dutch Designers Outlet zo lekker vinden, Peter Domenie fashion is een oer-Hollands merk. Daarom mag dit merk niet ontbreken in onze collectie.


- 50%

 Peter Domenie jurkjes voor de home office

En gelukkig vond Peter dat ook. Ook met de originele en one of a kind prints is Peter Domenie de enige met geprint lak en wetlook in zijn collectie. Zijn vegan leather of lederlook designs zijn strak, comfortabel en kantoorproof. Tis maar hoe je iets combineert. De Peter Domenie jurken zijn high fashion én comfortabel. Want als er een ding is dat de designer altijd verwerkt is het comfort. Er zitten in zijn jurken altijd ritsen, zodat je niet je kapsel ruïneert als je een strak jurkje aantrekt. Vaak is alles netjes bedekt, maar door de transparante tule stof toch ook weer zichtbaar. Maar combineer je zijn jurken met een mooie bh of leuk hemdje, dan kan je er zo het -digitale- kantoor mee in hoor. Daarom geven wij ook vaak aan hoe je iets kunt dragen. Want wij denken dat je over je DDO-lingerie altijd een Peter Domenie kunt aantrekken.

 

Peter Domenie ontwerpen

Peter haalt zijn inspiratie uit de Rotterdamse havens en haar lijnenspel. Peter is een fanatiek windsurfer en gefascineerd door water, omdat water altijd in beweging is. Het lijnenspel van kranen, doks en schepen vertaalt hij naar een subtiel lijnenspel in zijn ontwerpen. Hij maakt altijd collecties in een kleine oplage en als de stof op is, dan is het ook op. Daarom is elk Peter Domenie ontwerp uniek.
Ben jij geïnspireerd? Neem dan snel een kijkje en vul je mandje met de rose&skull print of de mooie tule tops van Peter Domenie. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden we je pakket dezelfde dag nog!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!