Courage:

Het Verhaal

Elegant als een Franse dame laat zij een sterke aura van “courage” achter die geprikkeld wordt door mooie mensen om haar heen. Het is veel meer dan een vleugje geur, het is een vleugje vrijheid gecombineerd met moed die haar naar ongekende hoogtes voert en haar midden in het leven zet.

 

De Geur

Absolute topnoten van citrus, perzik en jasmijn die samen met de vanille en musk een solide basis vormen van daadkracht en overtuiging.

Kleur Associaties

Rood - Kleur van actie en daadkracht.

 

Groen - Kleur van sterke wortels en fijne vleugels.

 

Grijs - Kleur van balans, bescherming en verfijning.

 

Ingrediënten

Citrus - Citrus geeft een parfum verfrissende en mousserende eigenschappen en zorgt voor de prettig bruisende topnoot in onze neus. De geur kan de helderheid van geest verhogen, en geeft een zonnig en optimistisch gevoel. In home fragrance collections, geeft citrus een indruk van luchtige elegantie en helderheid.

 

Jasmijn - De rust van een veld van Arabische jasmijn, de kostbaarste jasmijn. De zuiverheid van de witte knoppen in het licht van de dageraad, vers van de ochtenddauw.

 

Vanille - Natuurlijke vanille is een heerlijk maar kostbare specerij, afkomstig van de vanille-orchidee. Vanille ruikt vol, zoet, balsamisch, iets kruidig en zacht.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!