Zoekfilter

Sapph Badmode

Sapph bikini’s zijn heel herkenbaar, het zijn trendy en vrolijk gekleurde bikini’s. Ook zijn er bikini’s verkrijgbaar zonder motief, egaal gekleurd, maar dit is niet waar Sapph badmode herkenbaar aan is. De vrolijke kleuren, motieven, strepen of opdrukken maken de Sapph bikini zo uniek. Alle modellen zijn los te combineren met elkaar, zo hoef je niet een top en short met hetzelfde print te combineren maar kun je bijvoorbeeld een egale short met een topje met motief combineren. Op deze manier kun je je eigen Sapph badmode combinaties samenstellen en een eigen stijl ontwikkelen.

Bij Sapph kun je kiezen welk model mooi past bij jouw lichaam, misschien staat een beugelbikini met een haltermodel jou beter, of juist een bikini met bandjes over de schouders. De meeste Sapph badmode heeft tops met lichte vulling en voorgevormde softcups. Voor iedere vrouw, die haar lichaam een sexy, trendy look wil geven aan het strand of zwembad heeft Sapph de perfecte bikini van goede kwaliteit en voor een lage prijs!


Het gezicht van de Sapph badmode lijn

Kampioen in het zwembad is Inge de Bruijn. Dat uitgerekend zij werd gevraagd als model voor Sapph badmode, komt door haar sterke en sexy uitstraling. Nog steeds, nu Sapph grote naamsbekendheid heeft en een goed lopend merk is, investeert Sapph veel in marketing.