Sapph Beach, dat is sappige strandmode

Sapph, ja die van die brutale lingerielook met een sexy twist, die maken ook badmode! En, als je zo zwemt in de bikini’s en badpakken als Dutch Designers Outlet, dan mag deze geweldige beach fashion en swimwear uit de Sapph badmode collectie niet ontbreken natuurlijk. Om jou zo sexy mogelijk een balletje te laten slaan op het strand of in je eigen achtertuin, adviseren we je om in gestrekte schoolslag naar Sapph Beach Badmode te zwemmen.


- 50%

Sapph Beach Paradiso
Marine Blauw/Print Voorgevormde Bikinitop

49.95 24.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Marine Blauw/Print Push Up Bikinitop

74.95 29.98
- 60%

Sapph Beach Doris
Marine Blauw Soft-Cup Bikinitop

64.95 25.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Geel/Print Push Up Bikinitop

74.95 29.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Paars Push Up Bikinitop

74.95 29.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Marine Blauw Push Up Bikinitop

74.95 29.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Paars Badpak

119.95 47.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Geel/Print Badpak

119.95 47.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Marine Blauw Badpak

119.95 47.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Taupe Badpak

119.95 47.98

Sapph bikini’s zijn sportief en zwoel

Sapph is hét merk dat elegant en sexappeal met speels gemak weet te combineren. Dat zie je meteen als je door ons uitgebreide assortiment Sapph bikini’s struint, want Dutch Designers Outlet is dol op het zwoele lijnenspel en de sportieve souplesse van de karakteristieke Sapph badmode. Wat we nog mooier vinden aan dit merk is de kijk op vrouwelijke schoonheid die wordt uitgedragen. Met de slogan #iameverysapph gooit Sapph al zijn expertise en ervaring in de strijd om elke vrouw zo mooi en zo zelfverzekerd mogelijk de zomerzon in te laten stappen. Bij Sapph denken ze niet in hokjes, dus we gaan het hier niet over een bepaald type hebben, of over wat je moet dragen met jouw figuur. Nee nee, élke vrouw straalt in Sapph Beach Badmode. Jij bepaalt lekker zelf in welke Sapph bikini of badpak jij er op je sappigst uit ziet.

 

Sapph-ig én stevig, kwaliteit kan je niet faken

Jij als kwaliteitsvrouw, want dat zijn we toch állemaal, voelt natuurlijk als jij iets van kwaliteit aantrekt. Je wilt toch ook niet dat je als een zeemeermin uit de zee opduikt en ineens je broekje in de branding achterblijft. Dat zal je niet gebeuren met een Sapph bikini. Het is niet alleen de kwaliteit die je extra laten genieten van je zwemplezier, maar je ziet het ook elke keer als jij toevallig in de spiegel kijkt, of jezelf even ziet in de weerspiegeling van een ruit bij de beachtent. We durven het wel te beloven op je mooie meerminnenlijf: één keertje proberen is genoeg: binnenkort lig jij ook het strand op te sieren in je eigen favoriete Sapph bikini.

 

Klassieke Sapph bikini’s in zwart, of liever zomers en kleurrijk?

Sapph badpakken en bikini’s zijn altijd al een modestatement An Sich. Jawohl, de hele Sapph Beach serie straalt klasse uit door de ijzersterke materiaalkeuzes, de kleuren en de dessins die de designers gebruiken. Van een klassiek zwarte Sapph badpak tot een vrolijke Sapph bikinitop in een heet tropisch motiefje. Wij garanderen dat er voor elke strandnimf iets tussen zit dat op het lijf geschreven is. Ben jij nog op zoek naar hét perfect plaatje van jou in je tomeloos sexy bikini of badpak? Look no further! Trakteer jezelf op een nieuwe showstopper voor in het zwembad, de tuin of het strand. Bij Dutch Designers Outlet hebben wij jouw perfecte Sapph badpak of bikini voor je klaarliggen. Tel daar nog het gemak bij op van snel online bestellen en nog sneller bezorgen, gecombineerd met de superscherpe prijzen die alleen wij je kunnen bieden, en je dubbel en dwars verdiende strandvakantie is eigenlijk al begonnen.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!