Sapph Badpakken

Waarom zou je een goed idee niet zo ver mogelijk doorvoeren? Dat is de gedachtegang waarmee Sapph naast de beroemde lingerie tegenwoordig ook een volledig lijn met badmode ontwerpt. Al het moois uit de wereld van de lingerie wordt op de typische Sapph manier vertaald naar bikini's en badpakken waar de spetters letterlijk van af vliegen. Dat betekent voor jou dat je op Dutch Designers Outlet voor schrikbarend lage prijzen de beste Sapph badpakken kunt uitzoeken. De kwaliteit van de betere boetiekjes, maar dan razendsnel aan huis bezorgd: dat vind je alleen bij de grootste outlet van Nederland en België!

- 60%

Sapph Beach Brigitte
Paars Badpak

119.95 47.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Geel/Print Badpak

119.95 47.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Marine Blauw Badpak

119.95 47.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Taupe Badpak

119.95 47.98

De eenvoudige elegantie van Sapph badpakken 

Sapph ontwerpt vanuit een sterke visie op mode. De elegantie van eenvoudige designs wordt alleen maar groter als je alles in het werk stelt om de beste materialen in de mooiste vormgeving te verwerken. Ook Sapph badpakken zijn te herkennen aan de kracht van eenvoudige lijnen en een uitgekiende keuze in de beste materialen om mee in het water en in de zon te genieten. Daardoor weet je met badpakken van Sapph altijd zeker dat je het beste van twee werelden combineert. Je geeft jezelf alle ruimte om je heerlijk te voelen in badmode die als gegoten zit, terwijl de jarenlange ervaring van het Sapph designer team garandeert dat je er op je best uitziet terwijl je geniet. Kies bij Dutch Designers Outlet voor beach fashion waarin je gezien mag worden en geniet van extreem betaalbare designer mode met onze zeer complete topcollectie Sapph badpakken!  

Kom maar op met die zomer in je nieuwe Sapph badpak!

De stoere vrouwelijkheid die Sapph in elke collectie opnieuw vorm weet te geven straalt je ook tegemoet zodra je een Sapph badpak spot op het strand. Zelfverzekerd in het zonnetje als het stralende middelpunt van een dagje strand: dat is het grote voordeel als je een lingerie ontwerper loslaat op een badmodecollectie. Er is voor elke vakantie en voor ieder dagje strandplezier een Sapph badpak te vinden op de schappen van Dutch Designers Outlet. Zelfverzekerd zwart, of toch een speels en kleurrijk motiefje? Ga jij nou maar vast die strandtas inpakken, want bij ons heb je met een Sapph badpak zó je perfecte beach match gevonden.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!